«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 06:02:45

Головна » 2009 » Грудень » 11 » Джонсон: Кличко буде повзати по рингу



Джонсон: Кличко буде повзати по рингу
10:54:35
Американець Кевін Джонсон, який 12 грудня у Берні вийде на ринг проти чемпіона світу WBC Віталія Кличка, прилетів у Швейцарію ще минулого тижня.

Веде себе американець скромно, на запитання журналістів відповідає охоче. Правда, коли мова заходить про майбутній бій, скромність Кевіна миттєво випаровується. Причому, складається враження, що Джонсон сам вірить у те, що говорить. А говорить він багато.

- Кевін, ви в кожному пості свого блогу розповідаєте, що повернетеся до Америки з чемпіонським поясом. Але якщо залишити емоції осторонь, на чому базується така впевненість?
- Я чув, що багато журналістів і так звані експерти боксу сумніваються в силі мого удару. Пропоную кожному з них прийти до мене на спаринг і відстояти проти мене один раунд. Тоді їх висновки будуть вже більш зваженими. А зараз ці розмови – просто з розряду ла-ла-ба-ла.
- Тобто ви – нокаутер?
- З ударом у мене все в порядку. Можу так влучити з лівої, що мало не буде. Але моїм основним аргументом у поєдинку проти Кличка стане швидкість. У цьому компоненті я значно випереджаю вікового українця. Я буду розривати дистанцію, входити в ближній бій, видавати звідти три-чотири разючі удари і знову йти. Пам'ятаєте, як казав великий Мохаммед Алі? От і я буду пурхати, як метелик, і жалити, як бджола. Віталій каже, що він гідний наступник Мохаммеда Алі і Майка Тайсона. Але ж це казки. І в суботу ви побачите, хто є хто. Я поверну пояс до Америки, де він по праву повинен зберігатися.

- Скільки раундів ви зможете пурхати – два чи три? Метелики адже потім у гусениць перетворюються, повзають по землі.
- Твої питання починають мене дратувати (дуже серйозно). Я вже говорив, що збираюся зіпсувати Кличку майбутнє Різдво. Так що повзати по рингу мені не доведеться. Цю місію я надам Віталію.

- Але ж ви ще жодного разу не проводили 12-раундових поєдинків. У вас немає досвіду зустрічей з такими суперниками, як Віталій Кличко. Ці факти не бентежать?
- Абсолютно не бентежать. Фізично я готовий провести на рингу 36 хвилин. А досвід з часом приходить. Головне, щоб була голова на плечах і впевненість у своїх силах. У мене є і перше, і друге.
- Тимур Ібрагімов, з яким ви колись зустрічалися і звели бій внічию, розповів, що у вас є тільки один шанс перемогти Віталія Кличка – підійти ближче і вдарити в підборіддя.
- Я прийму цю думку до відома. У бою підійду ближче і дам Кличку по бороді. Повірте, я зроблю це. Я не відмовляюся від своїх слів, що брати Клички – це просто тимчасове непорозуміння. І я це непорозуміння виправлю. Вже в суботу. Ось побачите.
 
 
Категорія: Спорт | Переглядів: 391 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...