«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 06:00:20

Головна » 2009 » Грудень » 25 » "Єдина Росія" заявила про підтримку на виборах Януковича



"Єдина Росія" заявила про підтримку на виборах Януковича
11:38:51
Очолювана прем’єр-міністром РФ Володимиром Путіним правляча партія "Єдина Росія" на державному рівні не може не виділяти Віктора Януковича на виборах президента України, проте на партійному рівні підтримує саме цього кандидата.

Про це сказав депутат Держдуми РФ Костянтин Затулін, коментуючи заяви президента Росії Дмитра Мєдвєдєва про те, що в Росії немає своїх кандидатів у президенти України.
"Знаючи, що в другий тур, найімовірніше, вийдуть Віктор Янукович і Юлія Тимошенко, на офіційному рівні не віддається перевага нікому. Але це не означає, що на партійному рівні ми не маємо права цього робити. В даному випадку я маю на увазі ту обставину, що ми, партія "Єдина Росія", маємо свої відносини з Партією регіонів. Ми вважаємо, що Партія регіонів представляє здебільшого російськомовного виборця України, що живе на сході, півдні і в центрі країни. Це все люди, які симпатизують Росії і хочуть розвитку російсько-українських відносин. Розуміючи це, ми не можемо не виділяти Віктора Януковича в переліку кандидатів. Але це партійна позиція, а не позиція офіційна, державна", - додав член фракції "Єдина Росія" в Держдумі.
"Заява президента - офіційний підхід, який не може бути іншим. Рішення справді приймає український виборець. Але для нашої сторони логічно стежити за тим, щоб це рішення було чесним і не порушувало закон. Також очевидно, що через наш тісний зв’язок з Україною - і культурний, і людський - ми не можемо уникнути симпатій і антипатій. І з цієї точки зору в кожного є свій погляд на ситуацію в Україні", - сказав Затулін.
За його словами, Мєдвєдєвим була висловлена точка зору, що при нинішньому президенті України і нинішньому курсі розвиток російсько-українських відносин неможливий. "Оскільки нинішній президент України є кандидатом на наступних виборах, можна сказати, що ми зафіксували свою позицію по відношенню до одного з кандидатів і дали зрозуміти, що ми не можемо бути зацікавлені в повторному обранні Віктора Ющенка президентом України", - сказав він.
Нагадаємо, президент Росії Дмитро Мєдвєдєв, відповідаючи на питання журналістів про те, хто є "нашим, російським" кандидатом на виборах президента України, усміхнувшись, сказав: "Віктор Андрійович Ющенко, оскільки його я частіше за інших згадую в своїх публічних виступах".
Разом з тим він додав, що, "якщо серйозно", то у Росії не може бути "свого кандидата" на виборах президента іншої країни.
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 386 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...