«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 14:38:19

Головна » 2010 » Квітень » 11 » Як язик Гамулу до Ужгорода довів



Як язик Гамулу до Ужгорода довів
12:55:13
Найвідвертіші репліки головного тренера "Закарпаття" Ігоря Гамули на прес-конференціях і не тільки.

У футболі пострадянського простору існує один дуже відомий тренер, який своїми неоднозначними висловами щоразу шокує громадськість. Кожна прес-конференція з його участю перетворюється на театр одного актора.

Ігор Васильович Гамула став відомий після того, як у 2003-му році став виконуючим обов'язки головного тренера новоросійського "Чорноморця". Таке звання накладало на нього обов'язок відвідувати прес-конференції, на яких, власне, вже виросло ціле футбольне покоління! Після перших же зустрічей з журналістами Гамула став надзвичайно цікавий для преси, а його відверті заяви вводили в ступор абсолютно всіх людей. Що у Гамули в душі, то у нього й на язику.

Тренерська кар'єра Гамули почалася в "Чорноморці" в 2001-му році, а продовжилася у ризькій "Даугаві", "Дінабурзі"і ось нині триває в ужгородському "Закарпатті".

Великих досягнень на рахунку Гамули немає, його команди, як правило, борються за виживання, але не кожна команда прикрашає українську Прем'єр-Лігу так, як робить це Ігор Гамула!

Найвідвертіші репліки Ігоря Гамули на прес-конференціях і не тільки:

Гамула після матчу з "Динамо":

"Гра була цікавою для глядачів. А нашу команду, так би мовити, периферійну, до Москви не пускають! Самі, мабуть, перелякалися, тому що не забивали явні моменти. Хочу побажати" Динамо "ударно битися за золоті медалі, наздогнати ЦСКА".

Гамула і "золота рибка":

"Прикро, що триває наша весняна пора і погана погода. Якщо ми грали в Самарі і могли зловити там кротів, то сьогодні тут могли зловити золоту рибку. Вона точно плавала сьогодні на полі".

Гамула про ветеранів:

"Всі говорять, мовляв, наші ветерани слабкі, подивіться, що вони творять на полі"!

Гамула про очі гравця:

"Коли він робив підкат біля мене, я міг заглянути в його очі. Мені здалося, що він просив мене: "Василіч, давай, я вже заї... .. він не просив сам заміну, але по його очах я прочитав, що він все -таки просив заміну "!

Гамула про гравця, якому не щастить:

"Знову ж таки, ми програли, питань немає, винен тільки тренер. Ну не вміє він забити! Ви думайте, що, зараз в роздягальні його по голові хтось погладить? Та той же Терьохін його зараз так "облаяв", що мало не здасться. Просто весь другий тайм мучимося. Так, пропустили ми три м'ячі, але після перерви могли врятувати гру. Майже врятували, якби забив він, хоча б в одному моменті".

Гамула про допомогу "Спартаку":

"Ні-ні, "Спартак" команда - народна, треба нам їй якось допомогти. Ми з периферії, з моря вилізли, треба допомагати бл... Це Лапочкін (суддя - прим.) на морі десь у себе замерз бл... , у Петербурзі бл.... А то все "Чорноморець" пенальті б'є бл... і все "Чорноморець" поганий".

Гамула про нападаючого:

"Нам є, над чим працювати. У нас є ще 30 днів для дозаявки. Ми дивимося, шукаємо, тому що маємо попереду одного нападника. Я випустив сьогодні другого на 60-хвилині думав, що він нам допоможе, а він нам допоможе тільки померти бл.... Нападаючий бл..., як відчував бл... Треба було випускати цього нападника? Ну, я тепер знаю, що з ним робити бл.... Зібрав сумку і піз... нах.. додому бл.... Так не можна бл..., так в Прем'єр-Лізі у футбол не грають бл... Я це й зараз футболістам сказав. Всі голови повісили і сидять. Так у футбол не грають, за гроші тим більше, за очки, за Батьківщину. За яку Батьківщину? Закарпатську".
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 401 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...