«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 14:52:09

Головна » 2011 » Червень » 26 » Янукович показав журналістам "Межигір'я"



Янукович показав журналістам "Межигір'я"
01:21:36
 
Президент України Віктор Янукович у п'ятницю, 24 червня, дав журналістами інтерв'ю. Темою розмови буликонституційна реформа і поточні політичні події в Україні і навколо неї. Бесіда з представниками ЗМІ проходила на території резиденції глави держави в Межигір'ї. Востаннє журналістам показували маєток чотири роки тому - на початку 2007 року, пише Сегодня.
 
На вході усі запрошені пройшли стандарну перевірку через металошукач, залишили мобільні телефони і поїхали на мікроавтобусі оглядати резиденцію. За словами Віктора Януковича, до усієї цієї території він відношення не має. Йому належить тільки невелика частина, яка знаходиться за окремою огорожею. Усередині - будинок, в якому живе сам президент, відкритий басейн (метрів 20 в довжину), сауна з прибудовою і альтанка, а також клумби і фонтан.
 
За словами президента, територію за межами його маєтку викупили приватні фірми, з власниками яких він зустрічався лише двічі - коли приймалося рішення про передачу резиденції в приватні руки, і коли купувався будинок.
 
Як відомо, раніше глава держави заявляв, що викупив резиденцію кілька років тому, для чого продав свою колишню нерухомість. Президент на зустріч з журналістами запізнився. Пояснив затримку розмовою з Володимиром Путіним, з яким у суботу, 25 червня, має відбутися зустріч.
 
Далі Янукович запросив представників ЗМІ на прогулянку по своїх володіннях. Сам будинок в порівнянні з тим, що показували кореспондентам у 2007 році, кардинально змінився. Тоді це була ще стара радянська "держхатинка". Тоді президент скаржився, що вона знаходиться в поганому стані і треба робити ремонт. За 4 роки була проведена реконструкція.
 
Прибудований балкон, усередині - хороша обробка, з'явилися нові меблі, обладнана дитяча (сюди приїжджають жити онуки Януковича). На другому поверсі - спальня. Причому за ліжком стінка, а за нею - міні-кабінет. Там стоїть робочий стіл президента, на ньому - ноутбук. Поруч диван, на якому, як сказав нам Янукович, часто любить сидіти онук, коли дід працює. Президент говорить, що дивиться новини в інтернеті кожен ранок перед поїздкою на роботу.
 
Але, в основному, в Мережу заходить через свій iPhone. На першому поверсі - вітальня і камінний зал. Правда, за словами президента, каміном він перестав користуватися, оскільки в трубі оселилася сім'я сов. "Одного разу ми побачили, що в камін впало совеня. Але ми його встигли врятувати. Стали розбиратися - виявилось, що сім'я сов у трубі в нас заселилася. Ну що нам з ними робити - нехай живуть.
 
Вони нам не заважають. Відлітають полювати кудись, потім повертаються", - говорить президент. За декілька десятків метрів від будинку Януковича - басейн, трохи вище - альтанка (де потім і проходило спілкування з журналістами). Ще вище - стежина з пеньків вгору метрів 50 в довжину.
 
"Я по цих пеньках кожен ранок десять разів вгору, десять разів вниз бігаю, - говорить президент. - А потім - у басейн і 5 км пропливаю. Я приступаю до фізичних занять о 6 ранку і закінчую десь без п'ятнадцяти вісім. І так кожен ранок", - розповів президент. Розмова журналістів з президентом тривала більше двох годин.
 
Президент розповів, що думає про прийдешні зміни в Конституцію ("краща Конституція - та, яка виконується"), відповів на питання про можливе усунення Юлії Тимошенко від виборів у разі, якщо буде звинувачувальний вирок ("з точки зору верховенства права, все одно, про яку людину йде мова"), про долю Миколи Азарова(з відповіді можна зробити висновок, що прем'єра президент звільняти поки не планує), а також про переговори з Росією по газу.
 
 
 
 

 



Категорія: Політика | Переглядів: 391 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...