«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 05:08:43

Головна » 2009 » Грудень » 21 » Ющенка не підтримає жоден кандидат у президенти



Ющенка не підтримає жоден кандидат у президенти
12:02:01
Чинному главі державі на виборах не варто розраховувати на підтримку Юрія Костенка, Олега Тягнибока, Анатолія Гриценка та Арсенія Яценюка.

Кандидати в президенти, що сповідують праву ідеологію, не збираються відмовлятися від участі у виборах на користь діючого президента і кандидата на пост глави держави Віктора Ющенка.

Так, лідер УНП і кандидат у президенти Юрій Костенко допускає можливість об’єднання патріотичних сил навколо єдиного кандидата тільки "у форматі 2004 року", тобто у випадку, якщо прем’єр-міністр Юлія Тимошенко і президент Віктор Ющенко будуть в одному політичному таборі, а не в протиборчих. "На цих виборах у таку можливість віриться дуже слабо", - сказав Костенко.

"Я не сам себе висунув, це зробила Українська народна партія. Тому участь кандидата від УНП у виборчій кампанії продовжиться в колишньому форматі", - додав він.

Крім того, Ющенку не варто розраховувати на підтримку й низки інших кандидатів.

"Я розчарую дуже багато і чітко скажу - торгів не буде, зняття не буде, буде боротьба", - заявляв раніше Арсеній Яценюк.

У свою чергу Олег Тягнибок раніше стверджував, що "не піде на співпрацю з кимось після виборів" і не стане в найближчому майбутньому "членом чиєїсь політичної команди".

Найбільш різко на висловлювання Віктора Ющенка відреагував Анатолій Гриценко. "Офіційних звернень до мене з боку президента або його штабу не було. І думаю, що їх і не буде. А якщо кандидат Ющенко Віктор Андрійович вирішив зняти свою кандидатуру, то хай оголосить про це зараз, а не чекає свого новорічного телезвернення до народу", - сказав Гриценко.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня Ющенко заявив про намір почати переговори про підтримку його кандидатури на президентських виборах з кількома конкуруючими кандидатами на посаду глави держави.

Водночас учасники Форуму українських націоналістів закликали кандидатів, що сповідують, на їхню думку, праву ідеологію, - Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Юрія Костенка - відмовитися від участі у виборах на користь Ющенка.
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 372 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...