«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 08:37:38

Головна » 2011 » Травень » 19 » Клюєв пригрозив міністрам відставками



Клюєв пригрозив міністрам відставками
10:30:04
 

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв повідомив, що Президент України поставив завдання виконати більшу частину плану щодо спрощення візового режиму з ЄС уже цього року. Про це повідомили в Кабміні.

"Зриви термінів або неякісне виконання плану приведуть до відповідних жорстких кадрових рішень", - заявив Клюєв у Києві на першому засіданні Координаційного центру з виконання плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму для України.

Перший віце-прем'єр-міністр звернув увагу присутніх керівників міністерств і відомств, що велика кількість завдань Національного плану повинні бути виконані або, принаймні, виведені на завершальний етап виконання вже до початку червня.

За результатами зустрічей з керівництвом ЄС перший віце-прем'єр назвав першочергові пріоритети з виконання Національного плану. Перше завдання, заявив Андрій Клюєв, - якнайшвидше розробити та прийняти всю необхідну нормативно-правову базу. Він зазначив, що пакет законопроектів має бути прийнято вже наприкінці травня - початку червня.

"Друге завдання - важливо прискорити впровадження дієвого механізму управління міграцією відповідно до стандартів ЄС. І тут в першу чергу потрібно побудувати ефективну Державну міграційну службу і створити загальнодержавну базу даних з контролю за міграційними потоками", - сказав Андрій Клюєв.

За його словами, третє завдання полягає в налагодженні системи захисту персональних даних відповідно до вимог Євросоюзу. "Четверте - створення ефективної системи інтегрованого управління кордонами - це дуже важливе завдання, яке швидко виконати дуже важко, але ми повинні наполегливо працювати", - заявив він.

П'ятим завданням Клюєв назвав створення системи біометричної верифікації та ідентифікації громадян України та початок випуску відповідних виїзних документів з електронним носієм біометричної інформації. На його думку, це питання можна буде вирішити вже до кінця поточного року.

Андрій Клюєв нагадав присутнім, що робота державних органів влади в напрямку лібералізації візового режиму з ЄС перебуває на особистому контролі Президента і Прем'єр-міністра України. За його словами, керівники відповідних органів влади будуть постійно звітувати про виконану роботу. Перший заступник керівника уряду України повідомив, що засідання Координаційного центру проводитимуться щомісячно, а при необхідності - і частіше.

Нагадаємо, 22 квітня Президент України Віктор Янукович своїм указом затвердив Національний план дій з виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України. 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 400 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...