«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 06:25:53

Головна » 2010 » Грудень » 28 » Колесніков не розуміє, навіщо при наявності Skype постійно їздити на наради



Колесніков не розуміє, навіщо при наявності Skype постійно їздити на наради
15:06:35


Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков в інтерв'ю газеті Сегодня висловив надію, що адмінреформа, яку розпочав Президент Віктор Янукович, змінить владу не тільки зовні.

"З ранку до 15:00 я в міністерстві, а з 15:30 до" як вийде "всі наради з Євро-2012 - в Кабміні. Все-таки Мінфін і Мінекономіки - в Кабміні, і узгодження з ними необхідні чи не щохвилини . Так що доведеться їздити. Але я сподіваюся, що адмінреформа змінить владу не тільки зовні ", - заявив Колесніков.

"Що таке при сучасних системах, при наявності Skype кудись їздити?! Та це нерозумно звучить! Треба спростити функції влади, і чим менше їх буде, тим краще. Ми повинні мати компактний маленький уряд, який надає послуги громадянам України. От і весь принцип ", - зазначив він.

Видання поцікавилося в міністра, чи впорається він з послугами всій країні. "У свій час я працював у Донецькій облраді, де працювало - разом з управліннями - 1288 осіб. З них 60 осіб - депутати, інші - адміністрація ради. Так от, якщо їх буде 30, але із зарплатами, які дозволять брати фахівців з бізнесу , в тому числі великого, ми тільки виграємо в ефективності ", - заявив міністр.

Крім того, за словами Колеснікова, потрібно позбавитися від дублювання функцій. "Наприклад, в обладміністраціях є відділі охорони здоров'я. І вони ж є у всіх містах і районах. Так навіщо вони в областях? Область повинна займатися тільки тим, на що у міст і районів сил не вистачить - міжнародні аеропорти, траси національного значення, зміст оперних або драматичних театрів, цирку ", - вважає він.

Він також розповів про скорочення в органах державної влади. "Рінат Ахметов часто наводить приклад: коли я прийшов у" Шахтар "віце-президентом у 1998-му, в менеджменті клубу працювало 85 осіб, за два тижні їх залишилося 18, але все працювало як годинник. За останні 12 років у моїй психології нічого не змінилося : кількість будемо міняти на якість ", - заявив Колесніков.

Зокрема, за його словами, скорочення вже почалися. "Згідно з адмінреформою, ми повинні скоротити 30% апарату. Поки є лише одне обмеження: про скорочення людей, які мають двох і більше неповнолітніх дітей, не може бути й мови. А в інших випадках будемо підходити індивідуально", - зазначив він.

На запитання про те, чи ці 30% стосуються апарату міністерства або комерційних держструктур начебто Укравтодору теж, Колесніков відповів: "Це стосується всіх структур, включаючи господарюючі суб'єкти. Але стосується, зрозуміло, чиновників - не будемо ж ми машиністів скорочувати!"

Раніше голова політради Нашої України Валентин Наливайченко заявив, що кожному члену політради партії встановили Skype.
 
Категорія: Україна | Переглядів: 358 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...