«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 12:27:40

Головна » 2010 » Грудень » 24 » Корреспондент розповів про парламентських бійців з Партії регіонів



Корреспондент розповів про парламентських бійців з Партії регіонів
14:32:30


У рядах фракції Партії регіонів діють бійці, які регулярно беруть участь у парламентській роботі не тільки мандатами, але і кулаками, пише видання Корреспондент.

Увечері 16 грудня група регіоналів з кулаками і стільцями накинулася на бютівців, які блокували президію Верховної Ради. У результаті п'ятьох опозиціонерів, частину з них у крові, відвезли з будівлі карети швидкої допомоги.

Регіонали втрат не зазнали. "Просто ми забули, що у цієї команди [БЮТ] середній вік 90 років, а у нас середній вік 50 з гаком років", - пояснює цей феномен один з учасників історичної битви біля стільця спікера, депутат від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв.

Як пише видання, ця бійка, про яку написали майже всі провідні світові ЗМІ, примітна ще й іншими - вона показала, що в ПР з'явилася група людей, які більше працюють кулаками, ніж мандатами. У хокеї є термін "тафгай" - спеціаліст з бійок з суперниками. Схоже, Партія регіонів у Раді створила власних тафгаїв - нардепів, які вже майже професійно "вирішують проблеми" за допомогою грубої фізичної сили.

Корреспондент зазначає, що в "ударний кулак" Партії регіонів входять дійсно міцні чоловіки. Наприклад, Тедеєв, борець і олімпійський чемпіон. У нього багатий досвід: депутат брав участь в декількох бійках у парламенті та ще й злегка поборовся з боксером-важкоатлетом Віталієм Кличком у стінах Київради.

Втім, сам Тедеєв себе кулачним бійцем не вважає. Він розповів Корреспонденту, що ударів нікому ніколи не завдає. "Можу пересувати, когось кудись відсунути, щоб знову комусь стілець на голову не впав", - говорить парламентарій. А те, що на його рахунку так багато пройдених "гарячих точок", борець пояснює тим, що у нього "всюди друзі", яким треба допомогти. Ще одним тафгаєм у захисному амплуа у регіоналів виступає екс-форвард київського Будівельника, 2,06-метровий баскетболіст Олександр Волков.

Крім того, в бійках активно беруть участь ще два бійці - Олег Царьов та Дмитро Саламатін. Перший в 2006 році стояв на чолі "штурму" Дніпропетровської облради. Тоді депутатів від ПР не пустили до приміщення на засідання сесії, але під проводом Царьова вони прорвали міліцейський кордон і потрапили в залу. Як пише видання, в молодості він займався класичною боротьбою і самбо. "Я нікого не покалічив, на мене ніхто не скаржиться. Я старих, літніх, фізично непідготовлених людей не кривдив", - сказав Царьов.

Володимира Бондаренко з БЮТ побив чоловік, якому в Раді ніби і робити було нічого: величезну гематому на руці він отримав після близького "спілкування" з Саламатіним. Він не лише депутат, але і глава держкомпанії Укрспецекспорт, що торгує товарами і послугами військового призначення. Говорячи про свого кривдника, Бондаренко не церемониться. "Це садист, який отримує задоволення від побиття, запаху крові", - запевняє бютівець. І аргументує це тим, що у Саламатіна великий послужний список.

Корреспондент намагався з'ясувати у Саламатіна, чому він бере участь практично у всіх політичних бійках. Для цього редакція відправила в Укрспецекспорт офіційний запит, але на момент здачі номера відповіді на нього не отримала.

Видання зазначає, що справжнім одкровенням останньої битви стали нелюдські фізичні ресурси, якими володіє ще один претендент на звання тафгая року в Раді. Мова йде про нардепа Петра Цюрка. На відео бійки, яку зняли журналісти, можна побачити, як цей регіонал, у минулому агроном, методично б'є бютівця Василя Кравчука, а потім кидає важкий стілець в голову Михайла Волинця, ще одного представника БЮТ.

Джерело: http://ua.korrespondent.net
Категорія: Україна | Переглядів: 387 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...