«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 08:28:02

Головна » 2010 » Травень » 26 » Кримінальне Закарпаття



Кримінальне Закарпаття
15:23:14
 
ІВАНО-ФРАНКІВЦЯ ОБІКРАЛИ В УЖГОРОДІ
Житель Мукачева поскаржився, що вночі з вулиці міста невiдома особа викрала його ВАЗ-2103. Украдену машину сам власник знайшов опісля на узбiччi дороги в смт.Чинадiєво. Машина була у пошкодженому станi. Сума збиткiв склала 8000 гривень. Крадія розшукує міліція.
А водiй-експедитор приватної фірми з Iвано-Франкiвська залишив свій службовий автомобіль "Мерседес” бiля кафе в Ужгороді, а коли повернувся, не виявив у салоні грошей в сумі понад 12 тисяч гривень. Злодій заліз досередини, виламавши замок на дверцятах. Зловмисника розшукують.
З ДАЧІ ВКРАЛИ КАРТИНИ
Пенсіонер з Ужгорода заявив у міліцію про те, що вночі з його дачного будинку в селі Оноківці невідома особа шляхом розбиття скла на вiкнi викрала двi картини невiдомих художникiв з зображенням пейзажу. Хоча полотна художньої та iсторичної цiнностi не представляють, крадія розшукує міліція.

НЕ ПОМІТИВ ЛЕЖАЧОГО НА ДОРОЗІ ПІШОХОДА
Д Т П з трагічними наслідками сталася в тячівському селі Колодне. У темряві автомобіль ВАЗ-21012, за кермом якого перебував 21-річний мешканець села Угля, наїхав на 50-річного жителя с.М.Уголька, який, за словами водія, лежав на проїжджiй частинi дороги. Нещасний вiд отриманих травм помер на мiсцi пригоди. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик, обставини справи з’ясовсуються.
"БАБКИ” ГОНИ!..
У Берегівський райвідділ міліції звернувся із заявою 18-річний мешканець міста. Заявник поскаржився, що на рік старший хлопець безпiдставно вимагає від нього грошi. Слідчо-оперативна група міліції затримала юного рекетира, коли той саме одержував від заявника чергову "долю” грошей. Обставини справи з’ясовуються.

ШРІ-ЛАНКІЙЦІ У СВАЛЯВІ
Спiвробiтники міліції затримали на ринку у Сваляві двох темношкірих iноземцiв, які назвались громадянами Шрi-Ланки. Чоловіків, які не мали будь-яких документiв на право перебування на територiї України, затримано. Їх буде доставлено в пункт утримання нелегальних мiгрантiв на Волинi.
ХОВАВ У ЛІСІ МІНИ
Воловецькі міліціонери отримали iнформацiю про те, що 21-річний мешканець с.Скотарське незаконно зберiгає боєприпаси. Сам підозрюваний вказав тайник у лісі, звідки було вилучено дві іржаві мiнометнi мiни часiв війни. Зi слiв хлопця, данi предмети вiн знайшов у потiчку біля села. А пенсіонер із Чопа повідомив у міліцію про те, що він знайшов у канавi іржаву гранату. До приїзду саперів на мiсцi знахiдки було виставлено охорону з числа працiвникiв міліції.
 

 

 


Категорія: Кримінал | Переглядів: 410 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...