«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 04:50:50

Головна » 2009 » Грудень » 17 » Львів'янин три роки годував лисиць коханцем дружини



Львів'янин три роки годував лисиць коханцем дружини
12:42:26
Три роки тому в селі Мацошин недалеко від Львова ревнивий чоловік убив 60-річного коханця дружини і закопав його біля лисячих нір.

Роман між дружиною вбивці і його жертвою тривав давно. Одночасно у загиблого було ще кілька романів у селі. Дізнавшись про зраду, чоловік невірну жінку покинув і поїхав у Київ на заробітки. Через якийсь час повернувся відвідати дітей і застав на порозі будинку коханця своєї дружини. У результаті бійки господар будинку штовхнув його, і той, падаючи, вдарився головою об бетонну доріжку. Зрозумівши, що вбив людину, чоловік закинув тіло суперника на велосипед, вивіз за село і закопав.
Через кілька днів родичі зниклого безвісти звернулися до міліції. І хоч у селі вважали, що односелець знайшов собі нову пасію і перебрався до неї, або ж просто поїхав на заробітки, міліція прийшла до іншого висновку.
Зниклий не взяв з собою ні документів, ні речей, тому правоохоронці оголосили його в розшук, втім, безрезультатний. І лише нещодавно місцевий житель виявив у двох кілометрах від села в норі лисиці людський череп. Міліція, що приїхала на місце події, незабаром витягла звідти чоловічий скелет.
Пізнати останки відразу було неможливо - залишилися тільки кістки, поки не попросили це зробити дружину зниклого без вісті. За збереженими фрагментами синьої футболки та по зубного мосту вона дізналася чоловіка.
Оперативники в результаті відновлення історії трирічної давності вийшли на підозрюваного. Спочатку він повністю заперечував свою причетність до скоєного, міліціонери навіть планували перевірити підозрюваного на детекторі брехні. І тоді чоловік почав давати докладні свідчення.
Зараз невдачливого чоловіка і мимовільного злочинця звинувачують у вбивстві з необережності. Максимум, що йому загрожує, - п'ять років позбавлення волі.
Нагадаємо, в Угорщині ревнивий "ніндзя" без пояснень жорстоко зарубав свою знайому та її друга просто у місцевому магазинчику. Обидва постраждалих померли.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 443 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...