«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 15:10:39

Головна » 2011 » Травень » 21 » Мер Ужгорода Віктор Погорєлов: Те, що сталося сьогодні вночі - я думаю, що це не хуліганство, а моральна потворність...



Мер Ужгорода Віктор Погорєлов: Те, що сталося сьогодні вночі - я думаю, що це не хуліганство, а моральна потворність...
13:37:18
 
Віктор Погорєлов вбачає політичні мотиви в діях вандалів, які поламали сакури на набережній. В ніч на суботу, 21 травня, зловмисники поламали 53 деревця, висаджені 9 квітня під час закладання в Ужгороді найдовшої в Європі сакурової алеї на Київській та Слов’янській набережних. Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов прокоментував прикрий інцидент.
 
«Я вважаю, що в діях вандалів, які поламали дерева, та замовників цього злочину, є політичні мотиви. Сакури подарував Ужгороду Віктор Балога. І, мабуть, це не просто хуліганство, а спланована акція… Вочевидь, комусь не подобається те, що відбувається в місті – що висаджуються дерева, що місто прибирається, що формуються нові взаємини між городянами і владою, яка прагне довести, що поважає мешканців… Місто набуває позитиву і, певно, комусь це не до душі. Мені дуже прикро, що в час, коли місто відроджується, у ньому знаходяться люди, які замість того, аби підтримувати ці процеси, просто нищать… Оцінку цим подіям дадуть ужгородці. А правоохоронні органи, сподіваюся, зроблять все, аби покарати винних», - сказав Віктор Погорєлов.
 
З самого ранку (а злочин, за попередніми даними, стався у проміжку між 3.00 та 5.30) на місці вже працювала міліція, зокрема, йшлося про вивчення матеріалів із камер відеонагляду, які розміщені у закладах на набережній. Міська влада вже спрямувала до міліції відповідну заяву про завдану шкоду. Звісно, ідеться про матеріальну, але безумовно - і моральну (новина сколихнула Ужгород, перехожі шоковані побаченим, дехто навіть плакав)…
 
 
 
 
«Те, що сталося сьогодні вночі - я думаю, що це навіть не хуліганство, а моральна потворність» - емоційно зазначив мер. І додав: у міської влади руки не опускаються. «У мене не той характер, аби через такі дії здатися і припинити дії з розвитку міста. Ми посадимо ще більше дерев, Ужгород продовжуватиме ставати квітучим європейським містом, зокрема й відомим як місто сакур», - сказав міський голова.
 
Також Віктор Погорєлов повідомив, що міністр МНС України Віктор Балога вже знає про акт вандалізму і в разі, коли деревця не вдасться врятувати, пообіцяв восени знову подарувати Ужгороду сакури, - повідомила газеті "НЕДІЛЯ" прес-секретар міського голови Алла Хаятова.
 
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 409 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...