«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 08:28:13

Головна » 2010 » Січень » 28 » Міліціонери переламали тверезому дизайнеру руки у медвитверезнику



Міліціонери переламали тверезому дизайнеру руки у медвитверезнику
12:31:52
У республіці Чувашія співробітники міліції піддали жорстоким тортурам затриманого і переламали йому обидві руки. Екзекуція відбувалася у медвитверезнику, хоча алкоголю в крові затриманого не було.

Сержанта, який зламав дизайнеру з Петербурга Ігорю Кольцову руки, звинувачують у перевищенні посадових повноважень із застосуванням насильства. Йому загрожує до десяти років в'язниці. Поки триває слідство, міліціонер знаходиться під підпискою про невиїзд, але продовжує працювати в правоохоронних органах.
За даними розслідування, 36-річний Ігор Кольцов приїхав до Чебоксари на кілька днів із Санкт-Петербурга. У Чувашії дизайнер починав свою кар'єру, а зовсім нещодавно перебрався до Північної столиці. Відпустку вирішив провести в рідних краях, де у нього залишилися батьки і сім'я.
Того дня Ігор Кольцов пішов в гості до друзів, а повертався додому пізно ввечері. У самого під'їзду чоловіка затримав міліцейський патруль, який чергував у цьому районі.
"Коли мене зупинили, попросили документи, почали питати, мовляв, що так пізно гуляєш, - розповідає потерпілий. - Я щось пожартував, і тут почалося ...".
На Ігоря відразу посипалися удари, і він втратив свідомість. "На цьому мої кошмари не закінчилися. За цей вечір я двічі втрачав свідомість від дикого болю", - продовжує постраждалий.
Співробітники міліції відвезли Ігоря у витверезник. Там його зв'язали в так званій "позі ластівки", причому так сильно затягнули ремені, що у затриманого зламалися обидві руки.
Відпустили Кольцова тільки наступного ранку, коли був готовий аналіз крові на алкоголь: він виявився негативним. Постраждалий з витверезника одразу пішов в прокуратуру - писати заяву.
"Слідчі зараз перевіряють свідчення потерпілого, - пояснили в республіканській прокуратурі. - Чи справді він був побитий ще до того, як його доставили у витверезник. Це справа виділена в окреме виробництво".
Також слідчі займаються пошуками тих самих співробітників ОВС, які в ту ніч чергували на тій вулиці, де затримали дизайнера, який гостював у Чебоксарах.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 374 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Реєстрація мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти залишається однією з головних тем в ізраїльській пресі
Закарпаття: Погода на 14 січня 2010 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...