«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 16:15:17

Головна » 2011 » Травень » 10 » Мукачівська ДЮСШ перемогла!



Мукачівська ДЮСШ перемогла!
15:34:32
 

Лагідне весняне сонечко і святково прикрашений стадіон зустрічали учасників чемпіонату області з легкої атлетики серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Майже триста юних легкоатлетів, які представляли 12 команд, вийшли на старт перших офіційних змагань 2011 року.

Першими за традицією в свій далекий шлях до нагород вирушили скороходи. І вперше в історії цих змагань перемогу здобув «сімейний дует» Мирослава та Іван Фістери. Іван впевнено перемог на дистанції 5 км., а його сестричка на останніх метрах 3-кілометрової дистанції виборола перемогу у Марії Гудачек.

Порадувала високими результатами Аліна Сенченко. У секторі для стрибків у довжину з результатом 5 м.57 см. Впевнено посіла 1 місце. Такий результат дає шанс поборотись за нагороди на юнацькому чемпіонаті України. Третьою в цьому виді програми стала Кароліна Варга. Відтак Аліна виявилася найпрудкішою на дистанції 200 метрів. У дівчат молодшої вікової групи переможницею на дистанції 200 метрів стала Анастасія Ломага. Після годинної перерви в сектор для стрибків знову вийшла Кароліна Варга і в напруженій боротьбі з результатом 11 м. 14 см. Стала чемпіонкою Закарпаття в потрійному стрибку.

Потрійну перемогу святкували мукачівки на дистанції 400 метрів. За 1 хв. 01,8 сек. подолала одне коло Любов Булавинець, а Світлана Кость фінішувала третьою. У дівчат молодшої вікової групи переможницею стала Оксана Йовбак. На дистанції 800 метрів Василина Тудосі, значно покращивши особисте досягнення, посіла 2 місце, що говорить про великі потенційні можливості юної бігунки.

Перемога на дистанції 100 м. з бар’єрами задовольнила Андріану Муху і по спортивному розізлившись, вона вийшла на старт дистанції 300 м. з бар’єрами і вперше в житті показала час краще однієї хвилини – 59,9 сек. І друга перемога цього дня. Її подруга по команді Даніела Дєткіна стала срібним призером на обох бар’єрних дистанціях.

Далекі стрибки продемонстрував Олександр Бельдій, щоразу приземляючись за позначкою 6 метрів, а в кращій спробі полетівши на 6.41 см. Почин старшого товариша по команді підтримав Максим Мельник5, який переміг у стрибках у довжину серед юнаків молодшого віку з результатом 5.51 см. На дистанції 100 метрів Іван Мурайко та Максим Герей посіли відповідно друге і третє місця, але Максим цим досягненням не вдовольнився і швидше за всіх подолав 200-метрову дистанцію.

Чемпіоном області з бігу на 110 м. з бар’єрами став Михайло Шматченко. Цікавим виявився забіг на 800 метрів, де в напруженій боротьбі переможцем став Сергій Семигал, а Іван Козел піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани. Ще одну «бронзі» для нашої команди приніс Сергій Курундік у змаганнях з потрійного стрибка.
Торік у складі тренерського складу Мукачівської ДЮСШ з’явитлася нова людина – Йосип Цоклан. Цілий рік пошуку та наполегливої праці принесли перші результати.
 
Його вихованці поклали до скарбнички нашої команди аж шість нагород. У штовханні ядра переміг Іван Меденці, а Роберт Кізляк посів друге місце. У дівчат у цьому виді програми Вікторія Павлюк та Крістіна Тишкун посіли відповідно друге та третє місця. У киданні спису чемпіоном області став Євген Савчин, а Вікторія Павлюк поки що задовольнилася «срібною» нагородою.

Заключним видом програми були змагання з естафетного бігу, так звана мала «шведська» естафета: 100 х 200 +300 +400 м. Але у наших юнаків склалося не все так, як гадалося, але зате четвірка дівчат пробігла «за себе і за того хлопця» – і принесла Мукачеву чергову золоту медаль.

Довго тягнуться хвилини очікування, аж ось судді оголошують підсумки загального заліку: 1 місце – СОК «ДЮСШ Мукачево (старший тренер Ірина Панкулич). 2 місце – ДЮСШ № 1 Ужгород, 3-тє – ДЮСШ Тячів.

Наступні змагання лицарів «королеви спорту» відбудуться 7-8 травня в Ужгороді, де пройдуть 50-ті Міжнародні змагання Кубок дружби та чемпіонат Закарпаття серед дорослих спортсменів.

Сергій Кучінка
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 443 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...