«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 19:25:35

Головна » 2011 » Лютий » 3 » На Іршавщині відбувся семінар для платників податків з роз’яснення Податкового кодексу



На Іршавщині відбувся семінар для платників податків з роз’яснення Податкового кодексу
12:24:52
 
 
Працівники ДПІ у Іршавському районі провели днями семінар для платників податків щодо застосування норм Податкового кодексу України.

Відкриваючи захід, в.о. начальника ДПІ Ігор Орос зазначив, що ухвалення Податкового кодексу України стало подією, яка матиме значний вплив на суспільні відносини і позитивно позначиться на економічному розвитку держави, оскільки документом запроваджується поетапне зниження ставок податків, що у свою чергу стимулюватиме виробництво.

Завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Іван Веждел розповів присутнім про новації в адмініструванні податків, складанні та поданні звітності суб’єктами господарювання в електронному вигляді, особливості сплати податкових зобов’язань. Детальніше Іван Веждел зупинився на питаннях оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

Про нове в оподаткуванні ПДВ розповіла учасникам семінару начальник відділу оподаткування юридичних осіб Неля Мейсарош. Звернула увагу платників податків на можливості перевірки своїх контрагентів на сайті ДПА України щодо реєстрації їх платниками ПДВ та зосередила увагу на умовах, яких повинні дотримуватися платники ПДВ для автоматичного відшкодування податку. Неля Мейсарош розповіла також про порядок та терміни реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Податок на прибуток зазнав чи не найбільших змін з-поміж усіх законів з оподаткування, зазначила у своєму виступі старший державний податковий інспектор ВОЮО Діана Пітра. Вона, зокрема, зосередила увагу присутніх на обліку і нарахуванні амортизаційних відрахувань, поступовому зниженні ставок податку, а також на умовах і термінах звільнення від оподаткування цим податком окремих галузей економіки. Також платникам наголосили, що розділ ІІІ Податкового кодексу «Про податок на прибуток підприємств» набуває чинності з 1 квітня 2011 року.

Про зміни, що стосуються місцевих податків і зборів, екологічного податку та плати за землю доповіла присутнім головний державний податковий інспектор ВОЮО Алла Коровська.
 
Головний державний податковий інспектор сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Михайло Пантьо ознайомив учасників семінару із законодавчими та нормативними документами щодо звернень громадян до органів державної податкової служби та порядком розгляду таких звернень.
Під час семінару працівники ДПІ надали вичерпні відповіді на запитання, що надійшли від платників податків – учасників семінару.

За матеріалами ДПІ у Іршавському районі
 
Джерело: http://zakarpatpost.net
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 377 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...