«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 16:26:00

Головна » 2011 » Травень » 2 » На Великдень закарпатці різалися, крали, ґвалтували…



На Великдень закарпатці різалися, крали, ґвалтували…
07:10:53
 
Свята - річ хороша, лише важливо знати міру під час частування. На жаль, горілка часто затьмарює людям мізки, й стаються злочини. Не обійшовся без них і теперішній Великдень. Детальніше про кримінальні події, у матеріалі журналіста газети «НЕДІЛЯ».
 
ЗАБИВ ДО СМЕРТІ СПІВМЕШКАНКУ
 
Трагічно закінчилася пасхальна гостина в родині Г. із села Загорб Великоберезнянського району. 42-річний чоловік із 45-річною співмешканкою так нагостилися за день, що ввечері стали сваритися, а відтак і чубитися. Закінчилося все тим, що п’яний чоловік схопив до рук замашну палицю й так став «виховувати» нею свою благовірну, що та й душу Богу віддала... Мертве тіло жінки із закривавленою головою виявив сільський голова, який і повідомив в міліцію. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Великоберезнянського райвідділу міліції, котра й затримала чоловіка-вбивцю. П’яний не дуже й відпирався, зізнавшись, як усе було. За даним фактом порушено кримінальну справу, вбивцю затримано.
 
Тривожне повідомлення надійшло з місцевої лікарні в Берегівський райвідділ міліції. Лікарі повідомили про те, що до них «швидка» доставила чоловіка з ножовим пораненням. 56-річний берегівець, який до всього ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння, мав ножове поранення грудної клітки. За попередньою інформацією (принаймні так розповіли міліції домочадці потерпілого) чоловік травмувався з необережності. За словами дружини, вона чистила ввечері на кухні картоплю , а чоловік сидів на стільці навпроти. Далі п’яний захотів стати на ноги, але не втримався і впав просто на ніж... Наразі порізаний дядько перебуває на лікуванні, а злощасний ніж вилучено. Обставини даної справи з’ясовують правоохоронці.
 
НІЖ У СЕРЦЕ
 
В Ужгородську міську лікарню доставили на лікування 42-річного жителя приміського села Сторожниця. Лікарі діагностували в потерпілого ножове поранення грудної клітки в ділянці серця, а також колото-різані поранення носа та щоки. Як з’ясували міліціонери, чоловіка порізав під час сварки невеличким складаним ножем його 25-річний односелець. Через що між чоловіками виник конфлікт, тепер з’ясовує міліція. Знаряддя скоєння злочину - ніж із 7-сантиметровим лезом вилучено.
 
Загалом за два святкові дні 24 та 25 квітня на Закарпатті, за інформацією ВЗГ УМВС, сталося близько трьох десятків злочинів. Як на свята, це відносно небагато.
 
Маємо за свята 4 дорожньо-транспортні пригоди, два зґвалтування, два грабежі, одне викрадення автомобіля. Але традиційно найбільше дошкуляли злодії. Люди йшли до церкви чи в гості, залишаючи без нагляду свої помешкання, а «домушник» цього лиш чекає...
 
ЗЛОДІЇ ОБІКРАЛИ ХАТУ СВЯЩЕНИКА Й ЦЕРКВУ
 
Так, жителька приміського Минаю пішла вночі святити паску, а в її будинок через незачинене вікно ванної кімнати заліз непроханий гість. Поживою злодія стали гроші в сумі 1000 євро, 6900 гривень та 7 золотих виробів. В Мукачеві якийсь негідник обікрав церкву, залізши досередини через вікно. Поживою злодія стали 1000 гривень. Інший негідник обікрав хату священика в одному з сіл Іршавського району. Пастир повернувся додому зранку після нічної відправи в церкві й не виявив в домі грошей в сумі 36000 гривень, 4500 євро та 700 доларів, які лежали в коробці у спальні. Невідомий зловмисник, як з’ясувалося, проник вночі у будинок через незачинене вікно ванної кімнати.
 
У Виноградівську ЦРЛ «швидка» доставила з гострим отруєнням чадним газом подружжя 74-річних пенсіонерів, жителів міста. Як з’ясувалося, в їх будинку сталося вночі загорання через замикання електропроводки. Отруєння виявилося серйозним і стареньких довелося рятувати в реанімації.
 
Молодий житель Іршавщини приїхав у гості в с.Рокосово Хустського району. Свій автомобіль ВАЗ-2106 хлопець залишив на вулиці, а ключ із замка запалювання вийняти забув. Чим і скористався злодій, угнавши «шістку». Потерпілий відразу ж заявив у міліцію, й працівники ДАІ затримали украдений автомобіль на вулиці села Сільце Іршавського району. За кермом вкраденого «Жигуля» перебував 20-річний житель Рокосова.
 
«НИВА» ЗАДАВИЛА ЖІНКУ
 
В іншому хустському селі - Крайникові - сталася ДТП з фатальними наслідками. Пізно ввечері «Нива-Шевроле» під керуванням 27-річного жителя Хустщини смертельно травмувала на сільській дорозі пішохода, 44-річну жительку Хуста. Нещасна від отриманих травм померла, а машина, що її позбавила життя, затримана на штрафмайданчик райвідділу міліції. Інша автопригода сталася удосвіта на Тячівщині. 20-річний хлопчина на скутері вилетів на смугу зустрічного руху, де потрапив під колеса потужного джипа «Лексус», яким керувала молода жінка. На щастя, мотоцикліст-невдаха залишився живим. Обидва транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик.
 
На Виноградівщині вночі автомобіль ВАЗ-2106 збив на сільській дорозі учня-десятикласника. Травмованого хлопця у важкому стані доставили до реанімації районної лікарні. На трасі Київ-Чоп в селі Ракошино на Мукачівщині зіткнулися вечірньої пори автомобілі «Мазда» із «Рено». Водій першої іномарки, везучи в салоні дружину та двох малолітніх доньок, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення з іншим авто. Обидві травмовані дівчинки доставлені на лікування в травматологію Мукачівської дитячої лікарні.
 
Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
Категорія: Кримінал | Переглядів: 448 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...