«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 15:22:17

Головна » 2011 » Лютий » 3 » Нардеп Москаль заявив, що у нього є чотири картки для голосування



Нардеп Москаль заявив, що у нього є чотири картки для голосування
13:42:36
 

Народний депутат від фракції НУ-НС Геннадій Москаль пояснив, чому проголосував за останні зміни до Конституції щодо виборів до Верховної Ради і виборів президента, і заявив, що у нього є чотири карти народного депутата для голосувань.

"Потрібно бути реалістом. За 57 днів неможливо провести вибори, бо подання ЦВК до Конституційного суду ще не розглянуто. А яке рішення буде, я вам зараз можу сказати. Конституційний суд став філією Адміністрації Президента. Не я сьогодні завів країну в глухий виборчий кут", - заявив Москаль в ефірі ТВі, повідомила Кореспондент.net прес-служба телеканалу.

При цьому нардеп повідомив, що на сьогоднішній день у нього є чотири картки для голосувань у Раді. "Три карти в мене є вдома, а одна зі мною. Дублікат роблять буквально за півгодини. Але він запрограмований тільки на один день. Потім з нього можна зробити сувенір або викинути, здати назад секретарям. Обдурити можна. Можна сказати, що загубив картку, і тоді виготовлять нову, але ту, що втратив, як у банкоматі - анулюють", - пояснив народний депутат.

Також в ефірі ТВі Москаль наголосив, що опозиційний уряд не є філією БЮТ. "В опозиційному уряді є представники Нашої України, За Україну!, Народної самооборони, Захисників вітчизни ... Я не входжу ні в яку партію. У мене немає начальників", - повідомив депутат і порадив не звертати увагу на різні чутки про можливе виключення його з членів опозиційного уряду.

"Не раджу спиратися на різні чутки. Заяви від Соболєва не було. Давайте візьмемо всіх міністрів опозиційного уряду і проаналізуємо їх діяльність тільки по ЗМІ. Давайте подивимося, хто набере більше очок за виступами, за критичними... Якщо б кожен міністр опозиційного уряду виконував так сумлінно свої обов'язки як я стосовно пана Могильова та МВС! У мене ніяких "боргів", - запевнив Москаль.

Нагадаємо, 1 лютого Рада схвалила зміни до Конституції, що встановлюють дату чергових виборів Президента та парламенту: наступні вибори парламенту відбудуться не в березні 2011 року, а в жовтні 2012 року, а наступні вибори Президента - у березні 2015 року.

У БЮТ висловили переконання, що зміни було прийнято з порушенням норм Основного Закону. Зокрема, заступник голови фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Соболєв заявив, що мінімум 25 осіб, картки яких використано у голосуванні за внесення змін до Конституції, були відсутні в сесійній залі. Крім того, фракція БЮТ-Батьківщина виключила зі свого складу сімох народних депутатів за підтримку змін до Конституції.

Крім цього, зміни до Конституції підтримав 41 з 71 депутата від НУ-НС. Один з них, нунсівець Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Facebook написав, що під час голосування за зміни до Конституції щодо термінів проведення виборів він перебував у США зі своєю карткою для голосування, проте його голос виявився в списку "за" те, щоб попрацювати в парламенті до 2012 року. Нунсівці заявили про незаконне використання дубліката картки Ар'єва і пообіцяли звернутися до Генпрокуратури з проханням порушити кримінальну справу.

Депутати від БЮТ і НУ-НС заявили, що звернуться до Конституційного суду з поданням про визнання неконституційним рішення парламенту щодо внесення змін до Основного закону. Депутат від ПР, представник Президента в Раді Юрій Мірошниченко заявив, що звернення до КС для уточнення легітимності процедури внесення змін до Конституції - це законне право опозиції, але перспектива скасування цих змін малоймовірна. Сам Президент висловив упевненість, що Конституційний суд визнає конституційність змін Конституції в частині термінів проведення виборів, а лідер фракції ПР назвав намір опозиції звернутися до КС абсурдним.



 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 359 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...