«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 14:32:56

Головна » 2010 » Січень » 4 » Названі найбезглуздіші смерті 2009 року



Названі найбезглуздіші смерті 2009 року
15:11:47
Лауреатами премії Дарвіна, яка щорічно присуджується за найбезглуздішу смерть, стали за підсумками 2009 року два грабіжники з Бельгії.

Зломщики намагалися викрасти готівку з банкомату в місті Дінан, але переборщили з вибухівкою, і через потужний вибух їх поховало під уламками.
Друге місце зайняв американець Шон Монтеро. Застрягши в автомобільній пробці, він вийшов з машини і почав шукати відповідне місце, щоб попісяти, проте не збагнув, що зупинився на мосту висотою понад 20 метрів. У результаті Монтеро втратив рівновагу, впав і розбився на смерть.
Трійку замикає американка Розанна Тіпетт з Північної Кароліни, яка, не звертаючи уваги на попередження і написи, намагалася на мопеді перетнути річку, що вийшла з берегів. Поліцейський врятував її, однак Тіпетт негайно кинулася назад у річку, щоб врятувати мопед. У результаті жінка потонула.
Нагадаємо, вчений з США Уенді Норткатт в 1985 році заснувала премію Дарвіна, яка вручається винятково посмертно за "дивовижну дурість, що завершилася фатальним результатом". Премія вручається тим, хто позбавив світ від свого генофонду. Премія швидко заслужила популярність серед любителів чорного гумору по всьому світу. Переможці визначаються шляхом інтернет-голосування.
У 2008 році лауреатом премії став 51-річний бразильський священик, який вознісся на небеса з допомогою куль з гелієм. Отець Адерлі ді Карлі прикріпив до свого крісла тисячі куль, щоб побити рекорд, провівши в повітрі не менше 20 годин. Але налетів вітер і поніс падре в океан. Останній раз, коли священик вийшов на зв'язок, він попросив навчити його користуватися GPS-приймачем, який був у нього з собою. Минуло більше двох місяців, перш ніж тіло ді Карлі випадково знайшли біля берегів штату Ріо-де-Жанейро - за сотні кілометрів від місця старту.
У 2007 році перше місце з великим відривом завоювала молода пара з Південної Кароліни. 21-річні юнак і дівчина займалися коханням на даху будинку і так захопилися, що посковзнулися і впали. Оголені тіла молодих людей біля дороги виявив вранці таксист. Хлопець і дівчина з важкими травмами були доставлені в лікарню, де і померли, не прийшовши до тями.
Як відомо, на премію Дарвіна міг претендувати випадок (який, щоправда, не номінувався) із сумським студентом-хіміком, який загинув від вибуху жуйки в роті.
 
 
Категорія: Цікаво | Переглядів: 458 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Закарпаття: Погода на 14 січня 2010 року
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Табачника запідозрили у лобіюванні інтересів російських кінопрокатників
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...