«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 07:04:22

Головна » 2011 » Січень » 17 » Підприємці влаштують Януковичу кількагодинний Майдан



Підприємці влаштують Януковичу кількагодинний Майдан
11:56:40
 
Акція протесту проти політики влади відбудеться у Києві біля Адміністрації президента. Триватиме вона кілька годин. Учасники Податкового Майдану знову повертаються до мирної боротьби, щоб домогтися від Віктора Януковича припинення арештів та незаконних конфіскацій майна. Тим часом в опозиційних політичних силах кажуть, що готові надати мітингувальникам допомогу, але наголошують, що підприємці самі організувалися на протест.

Протидіяти репресіям можна лише демонструючи солідарність, заявив координатор громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк. За його словами, протестний рух підприємців триватиме доти, доки не будуть закриті усі кримінальні справи проти організаторів Податкового Майдану.
"Від держави і від очільника держави Віктора Януковича ми хочемо щоб були припинені негайно репресії, щоб були закриті кримінальні справи, що були порушені проти активістів Майдану. Крім того, ми вимагаємо, щоб негайно припинився економічний тиск, що нині відбувається, ті експропріації, ті продрозверстки, що були розпочаті проти підприємців як класу, який висловив свою громадянську позицію. На мільйони гривень вже конфісковано, абсолютно без судових рішень, майна у людей", – каже Данилюк.

Тим часом, з'явилися повідомлення про те, що Міністерство внутрішніх справ посилює контроль за громадянськими акціями. Зокрема, можуть бути вжиті заходи для перешкоджання приїзду до столиці учасників акцій з інших регіонів. Утім, речник київської міліції Олександр Поліщук запевнив, що єдине завдання, яке стоїть перед правоохоронцями – це забезпечення громадського порядку та безпеки для учасників мітингу.

"Київська міліція має досвід охорони громадського порядку під час проведення будь яких масових акцій. Тому згідно заяв, що будуть надходити до Головного управління внутрішньої політики Київської міської держадміністрації, київська міліція буде надавати особовий склад для охорони громадського порядку. Крім того, працівники Управління громадської безпеки київської міліції будуть зустрічатися із організаторами акцій і обговорювати питання недопущення порушень", – повідомив Поліщук.

Хоча вимоги підприємців стали більш політичними, ніж економічними, опозиційні партії дистанціюються від протестних акцій. За словами заступника голови фракції БЮТ-"Батьківщина" Сергія Соболєва, це для того, щоб рух, що почався знизу, таким і залишався. Водночас, опозиція підтримує вимоги підприємців, зазначив народний депутат.

"Заарештовують усіх тих, хто організовував Податковий Майдан. Ми завжди підтримували цих людей і ми вважали, що це їхній протест, який вони організовують. Але все що їм необхідно для підтримки ми завжди надавали. Думаю, що в такій формі це і буде відбуватися, щоб потім ніхто не звинувачував, що політичні сили себе нав'язують, або керують чимось", – каже Соболєв.

Акція 17 січня триватиме лише кілька годин, повідомив Олександр Данилюк. Утім, за його словами, якщо влада не відреагує на вимоги мітингувальників, то наступний протест буде значно більш масовим і триватиме до закриття кримінальних справ проти організаторів Податкового Майдану та припинення інших репресивних заходів.
Відзначимо, що територію навколо монументу на Майдані Незалежності у Києві за день до акції протесту перекрили суцільною металевою огорожею.
 
Джерело: http://tsn.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 481 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...