«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 16:48:27

Головна » 2010 » Травень » 11 » ПР запропонувала подати Януковича на Нобелівську премію



ПР запропонувала подати Януковича на Нобелівську премію
15:12:19
Угоди, які президент Віктор Янукович підписує з російським колегою Дмитром Мєдвєдєвим, не будуть шкодити Україні. Більше того, за ці угоди Янукович гідний номінації на Нобелівську премію миру.

Таку думку висловив нардеп від Партії регіонів Валерій Бондик. Говорячи про угоди, які планується підписати 17 травня на зустрічі президентів України і Росії, регіонал запропонував: "Давайте доживемо до 17 травня". "Ми повинні президента Віктора Федоровича Януковича подати на Нобелівську премію миру. Чому? - тому що, маючи юридично вивірений договір, ми ще змогли... для України взяти якісь преференції", - також заявив політик.

"Усі міжнародні договори відповідно до процедури, відповідно до закону про Кабінет міністрів, вони готуються - готуються відомствами, міністерствами, працює група найвищих інтелектуальних команд, юристи, міжнародники, економісти", - зазначив депутат.

"Два президенти, вивчивши матеріали... Повірте, жоден президент не діє на шкоду своїй країні. Жоден - такого не було в історії", - заявив Бондик. "Ми зараз не можемо говорити про те, як буде (з угодами). Давайте дочекаємося (17 травня)", - запропонував він.

Коментуючи угоду про пролонгацію терміну перебування Чорноморського флоту Росії в Севастополі на 25 років після 2017 року, Бондик висловив думку, що Україна отримала преференції, за які Янукович гідний похвали.

Регіонал зазначив, що в договорі про ЧФ РФ від 1997 року записано, що до 2017 року російський флот знаходиться в Криму, "а далі він автоматично продовжує дію".
"Адже що таке флот? Це - робочі місця, це зарплати, це інфраструктура, яка працює. Більш того, у російському флоті половина капітанів бойових кораблів - українці. Флагман російського флоту - полтавчанин, улюблений крейсер Володимира Путіна - крейсер "Москва" ракетний, полтавчанин командир крейсера... Він ніколи не буде воювати проти нас", - упевнений регіонал.

"Наявність флоту - це елемент стабільності і безпеки для України. Більше того, суто стратегічно мені навіть здається, що Росія в цьому, можливо, навіть програла. Бо Чорне море - це усе ж таки внутрішнє море...", - заявив він.

Бондик також негативно відреагував на слова опозиційного російського політика Бориса Нємцова про те, що харківські угоді президентів України і Росії - це "огидний прецедент", який "розбещує" обидві сторони.

"Нехай (Нємцов) займається у своїй країні, не треба втручатися в наші справи. Більше того, не коректно і не політкоректно звучить порівняння з якоюсь дівкою", - сказав Бондик, коментуючи слова Нємцова про те, що харківські угоди нагадують ситуацію, "коли дівчину дорого купують, а вона ні задоволення, ні взаємності, ні, тим більше, любові не зазнає, а зазнає прикрощів і бажання помститися".

"Кого він має на увазі? Цілу країну має на увазі?... Що він узагалі мав на увазі?", - обурився "регіонал".
"Ви знаєте, я, напевно, подам позов до суду про захист честі й гідності України на цього громадянина Росії... Або хоча б до СБУ подам заяву - нехай його визнають персоною нон грата. Нехай у себе в Росії займається своєю політикою", - заявив Бондик.

Нагадаємо, президенти Віктор Янукович і Дмитро Мєдвєдєв 21 квітня у Харкові підписали міждержавну угоду про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України на 25 років. В обмін на це Україна отримала 30-відсоткову знижку на російський газ. У Києві угода викликала значний протест з боку опозиції, яка намагалася зірвати ратифікацію документа в парламенті за допомогою яєць та димових шашок.
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 366 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...