«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 20:47:14

Головна » 2011 » Липень » 12 » Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко



Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
10:17:22
 

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що бажання екс-прем’єра Юлії Тимошенко в черговий раз змінити адвоката, аби отримати додатковий час на розгляд справи, є процесуальною диверсією, направленою на затягування судового процесу і недопущення швидкого винесення вердикту судом.
Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Сьогодні у Печерському райсуді Києва ми в черговий раз переконалися у правоті тих експертів, які говорили про план, розроблений у штабі Тимошенко, про максимальне затягування процесуальних процедур. У середовищі юристів це називається "Процесуальна диверсія", це максимальне недопущення і дистанціювання від безпосередньо судового процесу", - зазначив Колесніченко.

"Спершу Тимошенко заявила як свого захисника Сергія Власенка, але він на останніх засіданнях відсутній. Інший її захисник Микола Титаренко виконував те, що від нього вимагала клієнтка, і максимально відтягував момент переходу до допиту свідків і судових дебатів. Раніше у Тимошенко був план, окрім затягування самого судового слідства, ще і вивести з себе суддю, чинити на нього психологічний, моральний тиск. Далі Тимошенко змушуватиме суддю видалити її із зали засідання", - підкреслив регіонал.

Колесніченко також повідомив, що останнім часом до нього все частіше звертаються правоохоронці з різних регіонів України, які скаржаться на те, що підсудні під час судових процесів почали проявляти неповагу до суду, наслідуючи приклад Тимошенко.

"До мене, як до представника Комітету ВР з питань правосуддя вже звертаються судді зі всіх регіонів України і висловлюють своє обурення з приводу того, що все частіше у них під час судових процесів підсудні поводяться як Тимошенко - зухвалим і хамським чином порушуючи Карно-процесуальний кодекс і показуючи неповагу до суду. Підсудні відмовляються вставати, звертаючись до суду, відмовляються себе називати. Отже, Тимошенко, намагаючись захистити себе політичними, а не правовими методами, вносить анархію до судової системи і руйнує систему правосуддя і законопослушності", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, раніше сьогодні Тимошенко відмовилася від послуг свого захисника Титаренка. Ще один захисник колишнього прем’єр-міністра Власенко знаходиться у відрядженні.
 
Категорія: Україна | Переглядів: 329 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Ученые выяснили, почему некоторые планеты движутся задом наперед
Опозиція замінує Раду, щоб не допустити двомовності в Україні
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
Loading ...

Всього коментарів: 1
20.03.2012
1. Marco [Матеріал]
A provocative ignisht! Just what we need!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...