«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 05:34:37

Головна » 2009 » Грудень » 16 » Регіонали "подали" людям по... 60 копійок



Регіонали "подали" людям по... 60 копійок
17:36:45
 
Ставити захмарні цілі перед іншими – ось чим насправді займається сьогодні так звана «опозиція». Пам’ятаєте казочки, в яких царі-самодури просили неугодних їм іванів-федорів «піти туди, не знаю куди, принести те, не знаю що»? Та, на відміну від казок, які, як правило, закінчуються добре, в реальному житті не все так просто. Це ж треба було півроку блокувати трибуну парламенту, під приводом непереборного бажання покращити життя простих українців, і врешті-решт народити «мертвонароджене дитя»!..
 
Замість того, щоб плідно попрацювати в комітетах, досконало вивчити проблему, прийняти аргументований, виважений Закон про підвищення соцстандартів – «опозиціонери» весело штурмували трибуну і врешті-решт прийняли той горезвісний закон, який, на повірку, виявився черговим популістським пшиком. При детальному аналізі з’ясувалося, що Закон, з яким так довго носилися опозиціонери, яким так довго тикали в очі Уряду та українцям – «подивіться, який він у нас красень» – насправді покращує життя обраним, натомість зменшує пенсії та зарплати понад шести мільйонів українців. В гонитві за симпатіями виборців, депутати мимоходом скасували всі урядові доплати та надбавки, додавши замість них аж… по 60 копійок з барського плеча…
 
Зате накинули собі по тисячці… Дякуємо вам дуже, низькій уклін… Тепер вони переконують, що це Уряд саботує виконання Закону. І не хочуть визнавати, що, насправді, так безтолково написали Закон, що в разі його виконання мільйони українців отримуватимуть менше, ніж до його прийняття. І чи не праві члени Уряду Тимошенко, вирішивши ні в якому разі не допустити цього зменшення? А ще тепер урядовцям доводиться виправдовуватися, аргументовано доводити, залучаючи як українських, так і іноземних експертів, що виконання Закону про соціальні стандарти насправді погіршило б життя пересічних громадян. «Опозиціонерам» нема що робити, питається?
 
Так, сядьте, нарешті, у депутатські крісла, прийміть закони про підвищення відповідальності за корупцію, виділіть гроші на оснащення лікарень сучасним обладнанням, реформуйте судову систему, подолайте президентське вето на збільшення ставок акцизного збору на тютюн та алкоголь, проголосуйте за відновлення мережі державних аптек тощо. Займіться, нарешті, справами! Нам набридло чути з екранів і читати в газетних статтях, що єдиною перепоною на шляху до вашого «світлого майбутнього» є Юля Тимошенко. Хто хоче працювати – шукає засоби, хто не хоче – причини.
 
Так ось вам наш простий народний наказ, хлопці: годі шкодити і винних шукати, ідіть – і працюйте. А ми вже тут на місцях якось самі розберемося, хто у нас в країні дійсно працює, а хто лише під ногами плутається і намагається за п’ятки цапнути. Залік 17-го січня, шановні.
 
Антон Ліврінц Директор ТзОВ «Форест Хауз»
 
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 383 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Ужгород: У неділю в Ужгороді очікується лише 18 тепла
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...