«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 16:04:48

Головна » 2010 » Грудень » 17 » Собянін попросив міліцію посилити охорону Москви



Собянін попросив міліцію посилити охорону Москви
13:18:13
 

Мер російської столиці Сергій Собянін звернувся до ГУВС Москви з проханням застосувати в місті посилені заходи безпеки у зв'язку зі спробами проведення несанкціонованих акцій.

"У зв'язку з надходженням сигналу про те, що найближчим часом відбуватимуться провокації, спроби проведення несанкціонованих мітингів, прошу Головне управління внутрішніх справ вжити необхідних заходів з безпеки, посилення патрулювання міста", - заявив Собянін на оперативній нараді уряду Москви в п'ятницю, 17 грудня .

Між тим, за даними російських ЗМІ, нові акції футбольних фанатів і націоналістів у Москві заплановані на суботу, 18 грудня. За неофіційною інформацією, збір радикально налаштованої молоді призначений на 15:00 за московським часом біля телецентру Останкіно.

Раніше стало відомо, що московська міліція посилила паспортний режим. Крім того, карний розшук проводить оперативні заходи у неформальних молодіжних течіях радикального спрямування.

Нагадаємо, 15 грудня по всій Москві пройшли масові сутички між представниками кавказьких діаспор і націоналістами. Вранці у район торгового центру Європейський на площі біля Київського вокзалу прибули значні сили ОМОН, які припинили конфлікти на площі. Більшості бійок міліції вдалося запобігти або зупинити.

Правоохоронні органи затримали у Москві понад 1,3 тисячі осіб, при цьому вилучили 16 травматичних пістолетів, більше 200 ножів, молотки і бейсбольні біти.

Акцію кавказців біля Київського вокзалу запланували як відповідь на демонстрації футбольних фанатів, що пройшли в Москві 11 грудня. Тоді хода пам'яті вболівальника Спартака Єгора Свиридова переросла в мітинг на Манежній площі. Більше 6 тис. агресивно налаштованих молодих людей скандували націоналістичні гасла, палили фаєри і били уродженців Кавказу. Багато з них також брали участь у сутичках з ОМОН.

Коментуючи ситуацію, що склалася, президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що учасники погромів, бійок і акцій вандалізму мають сидіти у в'язниці. За його словами, відповідальність за такі дії повинна бути кримінальною, а не адміністративною.
 
Категорія: Світ | Переглядів: 332 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...