«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 16:25:59

Головна » 2011 » Червень » 2 » У Генпрокуратурі хочуть завести на Юлію Тимошенко вже четверту справу



У Генпрокуратурі хочуть завести на Юлію Тимошенко вже четверту справу
11:14:40
 
 
На Юлію Тимошенко готують ще одну справу. Уже четверту. Йдеться про зловживання у медичній сфері. На це сьогодні у Верховній Раді натякнув заступник генерального прокурора.

На власні вуха бютівці цього не чули. Вони в цей час протестували десь у кулуарах. Опозиціонери покинули сесійну залу, бо хотіли, щоби перед ними звітував сам Генеральний прокурор.

Депутати допомагають одне одному перевдягатися. Просто в сесійній залі. Сьогодні в них дрес-код – поверх ділових сорочок білі футболки з опозиційними гаслами. Нардепи вимагають свободи для політв’язнів. Найбільше говорять про Юлію Тимошенко.

Вважають, що усі справи проти неї – сфальсифіковані. Й вимагають, щоби про слідство їм розповів Генеральний прокурор. Утім до парламенту він відправив свого заступника. Той перемовляється з народним депутатом та сином Генпрокурора Артемом, а потім під обурені вигуки йде на трибуну.

Олександр Стешенко, народний депутат (фракція "БЮТ-Батьківщина”): "Наша фракція вимагає заслуховування Генерального прокурора з трибуни. У випадку невиконання вимог закону, ми змушені будемо покинути це засідання”.

Сесійну залу опозиціонери покинули. Заступник генпрокурора тим часом розповідає про Тимошенко та три її кримінальні справи. Опозиційну лідерку викликають на допити через нецільове використання грошей із Кіотського протоколу, купівлю задорогих карет "швидкої” та збитки від підписання з Росією газових угод. Щодо останнього Кузьмін твердить – Тимошенко змусила тодішнього голову "Нафтогазу” укласти невигідні угоди.

Ренат Кузьмін, заступник генерального прокурора: "В чем пикантность момента: законы Украины и межправительственные соглашения говорят о том, что в случае повышения цены на газ, цена на транзит повышается пропорционально. Это известная формула. В нашем случае, цену на газ подняли до базовой. А цену на транзит по решению Тимошенко оставили прежней”.

Кузьмін твердить, що слідчі мріють про одне – справедливе рішення суду. Докопуються до правди наполегливо, вже навіть допитали колишнього президента Ющенка. А ще заступник прокурора скаржиться, як складно працювати слідчим із Юлією Тимошенко.

Ренат Кузьмін, заступник генерального прокурора: "В іншому протоколі, я цитую: "справа повністю сфальсифікована. СБУ та ГПУ під впливом мафії. Юлія Тимошенко”. Скажіть, будь ласка, що робити слідчому прокуратури, який вимушений оце бачити кожен день? Та терпіти”.

Коли час виступу Кузьміна спливав, до сесійної зали повернулися опозиціонери.

Роман Забзалюк, народний депутат (фракція "БЮТ-Батьківщина”): "Генпрокурор не прийшов. Не виникає жодних сумнівів, що відкриті кримінальні справи - це політичне замовлення Банкової, і показова розправа над представниками опозиції”.

Услід за бютівцями до Верховної ради прибула їхня лідерка. Та теж хотіла почути Генпрокурора Пшонку.

Юлія Тимошенко, лідер партії "Батьківщина”: "Вже короткий час він буде відповідати за кожну нечесно порушену справу, за кожну незаконну у в’язниці людину, він буде відповідати. Буде відповідати Янукович, Азаров, їх олігархічне оточення. Тому Пшонка сьогодні не прийшов”.
 
Джерело: http://www.novy.tv
Категорія: Україна | Переглядів: 374 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Янукович призначив Повалій своїм позаштатним радником
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...