«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 07:23:12

Головна » 2011 » Січень » 11 » У Криму звинуватили Януковича, що він обдурив їх з російською мовою



У Криму звинуватили Януковича, що він обдурив їх з російською мовою
10:20:37
 
 
У Криму звинуватили владу в тому, що вона не виконала обіцянок щодо російської мови. Заступник глави адміністрації президента України Ганна Герман, яка стверджує, ніби-то в Україні немає достатнього прихильників державного статусу російської мови, лукавить. Щоб переконатися в цьому, достатньо провести референдум, підписи за який у 2007 році збирала Партія регіонів, проте після виборів в черговий раз обдурила виборців. Про це заявив лідер кримської організації партії "Русское единство" Андрій Козенко.

"Чинна влада намагається в черговий раз зіграти на несправджених надіях росіян і російськокультурних виборців. Неправильно і передчасно стверджувати, що сьогодні на Україні немає достатнього прихильників надання російській мові статусу державної - лише тому, що з цього приводу не проведено референдум. Тільки останній може показати, скільки їх у країні", - сказав кримський політик.

Більш того, вважає Козенко, "зводити все лише до відсутності конституційної більшості - абсолютно неправильно. Влада дуже багато говорить про демократію, а демократія - це влада народу. Безпосереднім волевиявленням народу був би референдум про статус російської мови, для проведення якого всі повноваження у влади є. Безумовно, це б стало дієвим механізмом виконання Партією регіонів своїх передвиборчих зобов'язань".

"Але, - підкреслив Косенко, - сьогодні партія влади хоче ще раз поставити питання про російську мову на чільне місце, і на майбутніх виборах до Верховної ради знову розіграти цю карту, пообіцяти захистити російську мову і, можливо, в черговий раз цього не зробити".

"Наше суспільство стало більш політизованим, і я вважаю, що воно розбереться в ситуації з російською мовою. Партія "Русское единство" залишила за собою право конструктивної критики діючої влади, ми будемо продовжувати підштовхувати її до активного виконання своїх передвиборних обіцянок. Діюча влада обіцяла державний статус російської мови, і вона зобов'язана виконувати свої передвиборчі зобов'язання", - резюмував кримський політик.

Нагадаємо, заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман повідомила, що російська мова стане другою державною лише тоді, коли в Раді буде конституційна більшість депутатів.
Так Герман відповіла на питання, чи збирається Віктор Янукович виконувати свою обіцянку, дану у ході президентських виборів, щодо надання російській мові статусу другої державної в Україні.
 
 
Джерело: http://tsn.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 336 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...