«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 21:04:06

Головна » 2011 » Травень » 12 » У травні в десяти українських містах пройдуть акції протесту проти чинної влади



У травні в десяти українських містах пройдуть акції протесту проти чинної влади
10:30:16
 

У травні в рамках Всеукраїнської акції Вперед у десяти містах України пройдуть акції протесту, учасники яких представлять владі проект Народних реформ.

Про це повідомляють представники Вперед. Вчора, 11 травня, активісти провели в Києві засідання Координаційної ради акції.

У роботі Координаційної ради взяли участь 60 активістів, керівників громадських і профспілкових організацій, представників малого і середнього бізнесу, які представляють більшість областей України, а також народний депутат (фракція БЮТ-Батьківщина) Наталія Королевська, яка внесла до Верховної Ради пакет законопроектів Народні реформи.

Учасники зібрання обговорили хід підготовки Весняного маршу протесту в регіонах і намітили план дій на 19 травня, коли заплановано проведення акції в Києві.
Як повідомили представники регіональних та всеукраїнських громадських організацій, мітинги протесту, організовані в рамках акції Вперед пройдуть 12 травня - у Чернігові, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Харкові, Львові, Сіверськодонецьку та Сквирі. Наступного дня, 13 травня, мітинги протесту будуть організовані в Хмельницькому, 14 і 15 травня подібні мітинги пройдуть у містах Київської області, 16 травня - у Кривому Розі.

Представники регіонів заявили, що органи влади на місцях перешкоджають доставці людей громадським транспортом для проведення мирної акції протесту в Києві, наміченої на 19 травня.

"Зокрема, представники силових органів загрожують автоперевізникам анулювати ліцензії та проблемами з проходженням техогляду. У зв'язку з цим на Координаційній раді була обговорена можливість організації пішохідної ходи людей на Київ, у разі, якщо автотранспорт з регіонів не зможе виїхати", - повідомляє Вперед.

Активісти вирішили провести 19 травня під стінами Верховної Ради засідання Другої Народної колегії, в ході якого проголосувати за ухвалення пакету законопроектів Народні реформи і добиватися ухвалення цих законів народними депутатами.

Під стінами парламенту буде розбито наметове містечко у вигляді цілодобової Народної Варти, яке буде нагадувати народним обранцям про вимоги Всеукраїнської громадської акції Вперед. У наметовому містечку буде організований агітаційний пункт, де активісти акції будуть роз'яснювати суть вимог до влади.

Як повідомляють активісти Вперед, про початок їх громадянської акції було оголошено 6 квітня, після провалу переговорів учасників та ініціаторів АвтоМайдану з Кабінетом Міністрів щодо підтримки та прийняття пакету Народних реформ.

На сьогодні сформовані ініціативні групи Вперед у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернігівській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Вінницької, Черкаської, Полтавської областях а також у містах Києві, Кривому Розі та Дрогобичі.

Нагадаємо, в лютому Президент України Віктор Янукович в інтерв'ю Українській службі Бі-Бі-Сі заявив, що не боїться масових акцій протесту. 
Категорія: Україна | Переглядів: 399 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Співробітника українського посольства в Ірландії затримали за їзду на авто без двох шин
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...