«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 11:52:08

Головна » 2010 » Січень » 15 » Уряд планує відновити виплати по радянським вкладам



Уряд планує відновити виплати по радянським вкладам
15:49:03
 
Уряд Юлії Тимошенко став єдиним за 18 років, який віднайшов можливість повернути обманутим вкладникам колишнього радянського банку заощадження. Всі ми пам’ятаємо через який супротив довелося пройти Уряду, щоб розпочати видачу тисячі гривень. Майже сім мільйонів ошуканих вкладників отримали ці гроші.
 
Через зрив низки приватизаційних програм, заветованих Президентом, цю справу довелося припинити. Але це була лише тимчасова затримка. За словами Юлії Тимошенко, вже за півроку відновляться виплати і решта вкладників отримають довгоочікувані компенсації. Якщо хтось «закине», що обіцянка-ганка, так заперечу: коли Уряд розпочав програму «Недобудоване житло», пообіцявши забезпечити тисячі українських родин, які десятиліттями стоять в пільгових чергах, житлом, то також було чимало скептиків, мовляв, піар і більше нічого... Та як показав час, ця програма активно втілюється у життя. І викликає велике незадоволення з боку політичних опонентів, адже люди реально отримують квартири і довіра до Уряду зростає.
 
Коли Уряд оголосив фактично війну земельній мафії, також мало вірилося, що щось з того вийде. Проте понад мільйон вже виданних безкоштовно актів на право власності на землю – факт беззаперечний. На черзі – видача ще п’яти з половиною мільйонів. Перша хвиля грипу оголила проблеми в медичній сфері. Шкода, що через ветування Президентом низки постанов Уряду щодо закупівлі медичного обладнання, облаштування приміщень ФАПів, в яких було передбачено і проживання сімей сільських лікарів – розпочати реформи в медичній сфері вдалося лише зараз.
 
Так, протягом року всі сільські лікарні мають бути забезпечені сучасними «швидкими», вже зараз триває переоснащення лікарень всіх рівнів сучасним медичних обладнанням. В умовах світової кризи Уряд спромігся без затримок виплачувати заробітні плати та пенсії. Адресно підвищив зарплати вчителям, бібліотекарям, музейним працівникам. С початку січня запровадив доплати медичним працівникам за стаж. І коли дехто закидає, що нічого не було зроблено, що всі ініціативи Уряду – тільки передвиборча видимість активності, то, м’яко кажучи, говорять неправду. Всім би так «піаритися», українцям би легше жити стало.
 
Голова ЗОО „Жінки Батьківщини” Мирослава Коростельова
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 342 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Закарпаття: Погода на 14 січня 2010 року
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
Чутки зі штабів: Тимошенко влаштує на себе замах, а Янукович помре і воскресне
60-летний британец стал художником, очнувшись после комы
Табачника запідозрили у лобіюванні інтересів російських кінопрокатників
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...