«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 05:20:12

Головна » 2010 » Січень » 16 » В Україні вступила в силу заборона на передвиборчу агітацію



В Україні вступила в силу заборона на передвиборчу агітацію
08:10:22
 
В Україні наступає "день тиші" перед призначеними на 17 січня виборами Презідента.16 січня політична агітація заборонена, щоб у громадян був час обміркувати свій вибір і прийняти остаточне рішення. Відповідно до закону Про вибори президента України, передвиборна агітація завершується в останню п'ятницю перед днем виборів. Таким чином, після півночі повинна бути знята вся зовнішня реклама на всій території країни, припинено трансляцію агітаційних матеріалів на радіо і телебаченні, їх розміщення в друкованих ЗМІ, поширення будь-якої рекламної продукції.
 
Тим часом, кандидати в президенти по-різному планують провести цей день. Зокрема, діючий президент Віктор Ющенко в суботу планує взяти участь у Всеукраїнському козацькому мистецькому заході Будь вільним!, Який відбудеться в Національному палаці мистецтв Україна. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович молитиметься у Києво-Печерській Лаврі. Він планує спуститися в Святі печери, після чого візьме участь у богослужінні в Хресто-Воздвиженському храмі. Разом з тим в суботу вранці пройде турнір з міні-футболу, в якому візьмуть участь збірна команда тележурналістів, збірна команда Державної прикордонної служби України та команда Фортуна на чолі з головою Верховної Ради, кандидатом на пост глави держави Володимиром Литвином.
 
Президентські вибори пройдуть 17 січня. Всього в них бере участь 18 кандидатів. Виборчі дільниці в день виборів 17 січня відкриються о 08:00 і закриються о 20:00. Лише після закриття виборчих дільниць можливо оголошення результатів екзит-полів, які збираються проводити в день голосування кілька соціологічних служб. ЦВК повинна встановити результати голосування в день виборів і скласти відповідний протокол до 27 січня 2010 року включно, після чого офіційно оприлюднити їх. З огляду на те, що, швидше за все, перший тур не виявить переможця, ЦВК оголосить дату проведення другого туру, в який вийдуть два кандидати, що набрали найбільшу кількість голосів виборців. Очікується, що другий тур відбудеться на початку лютого.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 369 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Реєстрація мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти залишається однією з головних тем в ізраїльській пресі
Наркобароны помогли выжить зарубежным банкам
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...