«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 09:51:23

Головна » 2012 » Жовтень » 11 » В Ужгороді затримали відомого ді-джея за збут наркотиків



В Ужгороді затримали відомого ді-джея за збут наркотиків
10:53:47

В останні роки на Закарпатті набули популярності серед певної категорії молоді так звані дискотечні наркотики—амфетамін, метамфетамін, первітин, екстезі тощо. Ці психотропні речовини нерідко вживають задля отримання наркотичного «кайфу» молоді відвідувачі нічних клубів, дискотек тощо. Знаючи про цю згубну пристрасть сучасної молоді, в таких звеселяючих закладах ошиваються наркоділки.

21-річний ужгородець Юрій підробляв ді-джеєм в одному з нічних клубів. Липневої ночі хлопчину затримали в приміському селі працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків під час збуту наркотика первінтин. Один грам цієї психотропної речовини диск-жокей продав молодому клієнту за 300 гривень, але заробленим грошам тішився недовго…

Наркоділка доставили в міліцію. За даним фактом було порушено кримінальну справу за ст.307 ч.1 ККУ (незаконне зберігання й збут наркотичних речовин), яку розслідував ст. слідчий Ужгородського райвідділу міліції ст. лейтенант Іван Розман. На слідстві молодик зізнався у збуті наркотиків, хоча й висунув вельми «оригінальну» версію про їх походження. Зі слів диск-жокея, за місяць до того на дискотеці він… знайшов згорток із фольги з якимось порошком. Приніс його додому, добре знаючи, що це наркотик, популярний серед молоді. Чому не позбувся його, знаючи, що може за це загриміти в тюрму? Каже, хотів на цьому заробити. Найімовірніше, все це банальна вигадка, а насправді хлопець свідомо придбав наркотики з метою збуту на дискотеці, чим, мабуть, займався вже й раніше.

Після завершення розслідування кримінальну справу передали до суду, й нещодавно вироком Ужгородського міськрайонного суду ужгородця  було засуджено. Суд призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на один рік, повідомляє інспектор з ГРНГФ Ужгородського РВ УМВС ст. лейтенант міліції Мар’яна Марчишак. Феміда поставилася до наркоділка доволі лояльно, й залишається лише сподіватись, що умовне покарання за тяжкий злочин (санкція цієї статті Кримінального кодексу передбачає до 8 років тюрми) піде йому на розум, і Юрій більше ніколи не матиме справи з наркотиками.  Бо інакше рано чи пізно таки опиниться на тюремних нарах.



Категорія: Кримінал | Переглядів: 662 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
Лолита выходит замуж в четвертый раз
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Україна посіла четверте місце у світі за кількістю пусків ракет
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
В Німеччині навчились виробляти газ за допомогою енергії Сонця
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...