«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 07:50:57

Головна » 2011 » Червень » 20 » Закарпатські держслужбовці змагалися у спорті



Закарпатські держслужбовці змагалися у спорті
15:56:23
 
 
У суботу, 18 червня, у селі Петрово, що на Виноградівщині, відбувся ІІ тур спартакіади серед закарпатських держслужбовців. На місцевому стадіоні чиновники грали у футбол, волейбол та шашки, визначали кращих у легкій атлетиці та перетягуванні канату.

13 районів, 4 міста та обласні установи Пенсійного фонду, Апеляційного суду, КРУ, Центру зайнятості та Закарпатська облдержадміністрація виставили свої команди. Відкриваючи змагання, голова облдержадміністрації Олександр Ледида побажав усім учасникам спартакіади вдалих стартів.

- Стало вже традицією проводити змагання серед держслужбовців на Виноградівщині, тому я хотів подякувати керівникам району за теплий прийом. Не тільки в роботі треба показувати хороші результати, а й у спорті. Нехай переможе сильніший, - підсумував керівник краю Олександр Ледида.

Спартакіада розпочалася футбольним поєдинком між керівниками міст і районів краю та командою Закарпатської ОДА. Матч видався напруженим, емоційним та принциповим. Долю гри вирішив один м’яч, який було забито у другому таймі командою керівників міст і районів.

Опісля футбольної гри розпочалися змагання з легкої атлетики та волейболу. На дистанції 60 метрів змагалися жінки, стометрівку потрібно було пробігти чоловікам. Хтось із учасників вийшов на бігову доріжку вперше, а хтось наполегливо тренувався щодня. У жінок перемогу святкувала Марина Шкірей, держслужбовець Закарпатської облдержадміністрації. Бігову дистанцію вона здолала за 9,02 секунди.

- Легкою атлетикою займаюся з дитинства. Сьогодні на біговій доріжці показала не найкращий час, проте задоволена собою. Звичайно, я людина непосидюча, але робота зобов’язує більшість часу проводити у кабінеті. Тому для мене біг – це гарна можливість позбутися надмірної енергії, - розповіла Марина Шкірей.

Загалом держслужбовці змагалися у перетягуванні канату, грали у міні-футбол, волейбол та шашки. Судді фіксували кожне очко, що виборювали учасники, й підсумували результати. Найкращою у легкій атлетиці стала команда Закарпатської ОДА, також обласні чиновники вибороли першу сходинку у волейбольному турнірі.
 
Найдужчі чоловіки - у Великоберезнянській РДА. Вони перемогли в змаганні з перетягування канату. Найспортивнішою ж командою серед обласних установ стали працівники Пенсійного фонду. Серед команд міст та районів чемпіонство вибороли представники Міжгірського району.

Переможці та призери в індивідуальному та командному заліках отримали заслужені нагороди, які вручали заступники голови обласної адміністрації Антон Громовий та Іван Качур, начальник обласного управління у справах молоді та спору Віталій Ерфан, голова Виноградівської райдержадміністрації Карло Резеш.

Джерело: http://mukachevo.net
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 407 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
У Білорусії розбився МіГ-29 разом з екіпажем
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...