«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 11:22:05

Головна » 2011 » Червень » 15 » Закарпаття: Аби мати "кишенькові" гроші, хлопці поцупили гриль-печі



Закарпаття: Аби мати "кишенькові" гроші, хлопці поцупили гриль-печі
01:11:11
 
Злодіїв не потрібно недооцінювати. Рідко коли крадій вирушить на «діло», заздалегідь не перевіривши усе, як треба. Ось і два хлопці з райцентра Хуст, що на Закарпатті, накинувши оком на чужу власність, зокрема дві гриль-печі з торговельного павільйону, також тривалий час слідкували за господарями, оглядали приміщення, звідки мали намір поцупити облюбовану річ. Майже тиждень ці молодики з’ясовували, коли власники закладу приходять на роботу і повертаються додому, чи влаштована у приміщенні сигналізація, наскільки міцним є замок.
 
Коли усі відповіді на питання, які їх цікавили, були знайдені, наші «герої» вирішили ще й подбати про шлях відходу. Навпроти згаданого павільйону знаходяться гаражі. Власника одного з них молодики добре знали. Тому звернулися до нього по допомогу – попросили здати цей гараж їм на кілька днів в оренду. Щоправда, істинну причину такого несподіваного бажання господарю не пояснили. Зауважили лишень, мовляв: треба на якийсь час тут поставити машину.
Однієї ночі зловмисники, переконавшись попередньо, що на їхньому «об’єкті» все «чисто», вирушили реалізувати свій давній задум. Виламавши ломиком навісний замок, відчинили грати, за якими господарі павільйону зазвичай зберігали на терасі свої гриль-печі, від’єднали ці незвичні «мікрохвильовки» від електроживлення і вдвох потягнули їх до гаража. Але викрадення, як виявилося, було лише половиною справи. Поцуплену річ слід ще й якомога швидше продати. Тепер молодики переймалися тим, як відшукати потрібного покупця. Тут вони показали себе справжніми профанами. Наші «герої» обійшли численні міські торговельні заклади, ринки тощо, випитуючи, чи, бува, комусь не потрібно купити гриль-піч.
 
Тим часом співробітники хустської міліції, яким уже надійшла інформація про нічну крадіжку, займалися розслідуванням цієї справи. Зрозуміло, що оперативники у цивільному «прочісували» також згадані точки у місті. Так їм стало відомо, що якісь два місцеві молодики підшукують покупців саме на той товар, який викрали із павільйону. Невдовзі стражі порядку вийшли на злодіїв. Одного з них затримали відразу, інший встиг на якийсь час зникнути з міста, та не надовго. Наступного дня вже обидвоє давали покази. Затримані зловмисники навіть не збиралися відпиратися, оскільки під час очної ставки впізнали чоловіка, якому недавно пропонували купити злощасну гриль-піч.
Дивує той факт, що обидва молодики – із не бідних сімей. За міськими мірками, ці родини – середнього достатку. Тож, не зважаючи на те, що хлопці були безробітними і довший час не могли знайти хоч якоїсь роботи, все ж вони явно не голодували. Скоріш за все, прагнули отримати свої «кишенькові» гроші, тому й відважилися на такий крок.
 
Наразі за фактом скоєння крадіжки співробітники Хустського МВ УМВС порушили кримінальну справу, розслідування якої триває.
Принагідно правоохоронці нагадують краянам про необхідність подбати про безпеку об’єктів власності. Зокрема, на час відсутності у помешканнях чи торговельних закладах встановити охорону, грати, міцніші замки, можливо, просто попросити сусідів приглянути. Адже не відомо, чи хтось не накинув на них своїм злим оком.
 
Ігор Стефанець, ВЗГ УМВС В Закарпатській області


 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 375 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Составлен топ-лист книг Третьего Рейха
Ужгород: Завтра відбудеться зустріч з учасниками Всеукраїнської велоестафети
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
Міліція: водій автобуса, протараненого потягом, міг бути сектантом
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...