«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 16:20:14

Головна » 2010 » Червень » 21 » Закарпаття: На сторожі здоров’я закарпатських міліціонерів



Закарпаття: На сторожі здоров’я закарпатських міліціонерів
09:28:09
 
20 червня своє професійне свято відзначили українські медики. Працівники органів внутрішніх справ мають власних людей у білих халатах, які стоять на сторожі їхнього здоров’я. Це кваліфіковані фахівці з різних галузей медицини. Усі мають чималий досвід практичної роботи в загальній медицині.
 
- Наш колектив налічує 82 медики, - розповідає помічник начальника ГУМВС України в Закарпатській області з медичного забезпечення Олег ХАЛАК.
 
- Вони обслуговують, окрім діючих працівників міліції, членів їхніх сімей та пенсіонерів, співробітників інших правоохоронних структур: податкової міліції та адміністрації, суддів, Департаменту виконання покарань, частково прокуратури. Загалом - 13000 осіб. З 2000 року в нас у секторі медичного забезпечення ГУМВС відкрито стаціонар для 50 хворих, в якому з тих пір проліковано понад 10000 осіб з числа співробітників ОВС та пенсіонерів. Наша лікарня з поліклінікою розраховані на 250 прийомів хворих на день. До окремих наших підрозділів належать військово-лікарська комісія, санітарно-епідеміологічна станція, центр психіатричної допомоги.
 
Значна частина міліцейських медиків - це люди, які прийшли зі системи охорони здоров’я, спеціалісти високої кваліфікації. Половина з них має вищу категорію. Наші медсестри працювали свого часу в кардіореанімації, у реанімації, інших відділеннях і мають досвід роботи понад десять років. Тобто весь колектив чудово підготовлений, здатний виконувати поставлені перед ними завдання.
 
Серед кращих хотів би відзначити начальника військово-лікарської комісії Віктора Дідика, начальника лікарні з поліклінікою Ларису Великоклад, начальника СЕС Геннадія Гракова, психіатра Марину Бабич, завідуючу терапевтичним відділенням Оксану Кочмар, терапевтів Людмилу Алєксєєву та Ганну Іванову, окуліста Маріанну Саболчій, епідеміолога Людмилу Колесник, невролога Марину Шелепець, хірурга Світлану Філіп, старших медсестер Емму Рогач та Людмилу Суховецьку.
- Специфіка відомчої медицини полягає в максимальній наближеності до людини, - зауважує начальник міліцейської лікарні з поліклінікою Лариса ВЕЛИКОКЛАД.--Медичним забезпеченням охоплено не тільки самого працівника міліції, але і його сім’ю. Наша робота спрямована в першу чергу на профілактику виникнення у них будь-яких захворювань. Інший напрям роботи -- допомога людям похилого віку, пенсіонерам та ветеранам ОВС, інвалідам війни, постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.
 
Здоров’я людини - це один із тих дарунків природи, який людина має берегти. Тому, переконана, та увага, яку приділяє керівництво ГУМВС стану здоров’я співробітників, їхній фізичній підготовці, — це правильний шлях. Людина обов’язково повинна піклуватися про своє здоров’я: нормально харчуватися, займатися спортом, а лікарям належить оберігати його від будь-яких недуг. На щастя, більшість особового складу закарпатської міліції - люди здорові, здатні виконувати покладені на них обов’язки.
- Хотів би подякувати за підтримку в роботі керівництву ГУМВС, особисто Віктору Русину та Василю Буковчанику, нашому куратору, -- наголосив Олег Халак. -- Тільки з їхньою допомогою ми змогли зробити ремонт, придбати вакуумні вікна, сучасне обладнання тощо. Окрема подяка благодійному фонду "Здоров’я-М”, який очолює Юрій Ватрала. Керівник фонду завжди з порозумінням ставиться до проблем медицини, надає нам допомогу в плані забезпечення медикаментами, обладнанням, а також допомагає співробітникам міліції в тяжкі моменти їхнього життя, вирішує питання фінансування операцій у Києві тощо.
Я впевнений, що при подальшому поліпшенні фінансування ми зможемо більш якісно та повноцінно надавати медичну допомогу нашим пацієнтам.
Володимир ПАВЛЮХ, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

 

 



Категорія: Закарпаття | Переглядів: 378 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...