«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 06:52:15

Головна » 2010 » Січень » 24 » Закарпаття: Прийшли в гості і пограбували господаря



Закарпаття: Прийшли в гості і пограбували господаря
08:05:43
Часто буває, що під час розстеження якогось злочину стають відомі інші "геройства” затриманої особи. Це вкотре підтверджує істину: все таємне рано чи пізно неодмінно стане відомим. Саме так було і в цій перечинській історії, яка розпочалася ще торік у листопаді.
 
За підозрою в скоєнні крадіжок міліціонери затримали 26-річного жителя Перечина Іштвана. Згодом «вийшли» і на його 33-річного приятеля Василя, жителя села Ворочево. Під час розстеження з’ясувалося, що ці молодики причетні до скоєння пограбунку, про який сам потерпілий побоявся заявляти в міліцію... 53-річний Михайло проживає у Ворочеві самотньо.
 
Має чоловік проблеми зі здоров’ям, а грошей на лікування, звісно, не вистачає. Як і чимало односельців, Михайло здавав перекупникам горіхи, вирощені на власному обійсті, і мав з того якийсь заробіток. Того фатального листопадового вечора, коли до нього навідалися непрохані гості, у коморі газди зберігалося близько двадцяти кілограмів цих плодів. А до хати Михайла забрели згадані молодики. Обоє були добряче напідпитку, навіть зі собою принесли пляшку горілки. Раніше старший дядько не мав справи з цими молодиками, тож їхньому візиту не вельми зрадів.
 
Тим паче, що хлопці користувалися у селі поганою репутацією. Але виставити пияків за двері газда побоявся. Коли молодики спорожнили принесену зі собою півлітру (пригостили й господаря), то зажадали ще. Михайло не бажав продовжувати застілля (чи не мав у хаті спиртного, чи не було грошей на його купівлю), тому нетверезі зухвальці геть озвіріли. Накинулися на немічного дядька з кулаками, відлупцювали й забрали з хати все цінне, що потрапило під руку: 20 кг. горіхів, кавоварку та сковорідку.
 
На прощання хулігани пригрозили розправитися з чоловіком, якщо той піде в міліцію, і подалися геть. І от лише тепер, через два місяці, зловмисники понесуть заслужене покарання. Окрім крадіжок, їм доведеться відповідати ще й за пограбування немічного чоловіка. До слова, обидва молодики мають за плечима судимості за скоєні крадіжки.
 
Оперуповноважений карного розшуку
Перечинського РВ ГУМВС України в Закарпатській області
Владислав Пересоляк
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 428 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Церкви на Перечинщині обкрадав братський “дует”
Ужгород заклеїли наліпками: "Я ненавиджу це місто"
Регіонал: Підсудні почали проявляти неповагу до суду, як і Тимошенко
На Закарпатті спостерігається зростання захворюваності ГРВІ на 20%
Реєстрація мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у президенти залишається однією з головних тем в ізраїльській пресі
Закарпаття: Погода на 14 січня 2010 року
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...