«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 13:38:13

Головна » 2010 » Червень » 15 » Закарпаття: У краї почастішали випадки утоплень



Закарпаття: У краї почастішали випадки утоплень
08:03:15
 
Спека жене людей до води, але часто купання у річках та ставках закінчується трагедіями. Відрізу кілька їх трапилося в краї за минулі вихідні. Троє молодих жителів смт.Королево Виноградівського району віком 15-18 років купалися в рiчцi Тиса. Двох купальників на серединi рiчки пiдхопила стрiмка течiя та понесла вниз. Третій намагався допомогти друзям, але не змiг. Вживаються заходи по розшуку тіл зниклих хлопців.
В Ужгороді на вул.Баб`яка біля нового транспортного мосту в річці Уж виявили труп утопленика вiком 35-45 років, одягнутого в спортивні штани, спортивну куртку, футболку та сандалі. Гнильні ознаки на тілі вказували на те, що утопленик пролежав в Ужі вже тривалий час. Зовнiшнiм оглядом тіла ознак насильницької смертi не виявлено. Особа утопленика та причина смерті встановлюються.
16-річний мешканець мукачівського села Завидово вiдпочивав з друзями на озерi бiля села Негрово й зник. Зi слiв очевидцiв, хлопець втопився. 39-річний житель хустського села Драгово, перебуваючи в нетверезому станi, пiшов купатися на сільський ставок i втопився. 17-річна дівчина з тячівського села Терново переходила обідньої пори річку Тересва зi своєю подругою. Пiдслизнувшись, одна з дівчат впала у воду та втопилась.
У річці Апшиця в селі Середнє Водяне Рахівського району виявили труп 13-річного місцевого хлопця, який пiшов купатися i втопився. На березi рiчки виявлено лiтнi тапочки та майку потерпiлого... А в річці Уж на вiдстанi кілометра вiд Малого Березного рятувальники виявили труп 7-річного жителя Березного, який кількома днями перед тим упав у річку, переходячи місток.
- На жаль, маємо за минулі вихідні 8 випадків утоплення людей, у більшості з яких гинули діти,--каже заступник начальника ГУМВС України в Закарпатській області полковник міліції Юрій Марковський.--Аби не сталося біди, ми максимально наближуємо міліцейські наряди, дільничних інспекторів до місць масового відпочинку громадян--річок, сільських ставків тощо. Особливо до тих, які визначені як місця масового відпочинку--скажімо, відоме озеро в с.Дідово Берегівського району. На жаль, причиною трагедій на воді нерідко стає вживання алкогольних напоїв, коли людина хильне зайвого і лізе до води "освіжитися”...
Аби таких трагедій траплялося якомога менше, міліція та рятувальники з МНС радять громадянам бути максимально обережними під час купання. Зокрема, громадянам, які відпочивають у місцях масового відпочинку, забороняється: розпивати спиртні напої і купатися в нетверезому стані, стрибати у воду в незнайомих місцях і з споруд, не пристосованих для цього, використовувати рятувальні засоби і спорядження не за призначенням, організовувати у воді ігри, пов”язані з пірнанням та захватом того, хто купається, використовувати для плавання автомобільні камери, надувні матраци, лежаки, дошки, подавати обманні сигнали тривоги заради жарту, залишати без нагляду малолітніх дітей, користуватися човнами, моторними плавзасобами, водними велосипедами у громадських місцях для купання, купатися у затоплених кар”єрах, каналах, озерах, ставках та інших водоймах, які не мають обладнаних пляжів із рятувальними постами.
Бережімося!
Володимир Павлюх, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

 

 


Категорія: Закарпаття | Переглядів: 453 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Офіційний курс валют на понеділок, 25 жовтня
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Відомтсво Азарова зобов’язалось за півроку заплатити Microsoft 100 мільйонів доларів
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...