«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 04:04:41

Головна » 2009 » Лютий » 12 » Закарпатський рейтинг «Лідер року – 2008» фінішував



Закарпатський рейтинг «Лідер року – 2008» фінішував
00:03:21

Щорічний, і поки що єдиний в краї рейтинг визначився з переможцями

 

Ось і прийшла пора підсумовувати результати «Лідер року - 2008» - щорічного рейтингу, організованого газетою «НЕДІЛЯ».

 

Уже всьоме Експертна Рада представників обласних ЗМІ, і наші читачі визначають тих людей та підприємства, які внесли значний вклад у соціальне та економічне життя Закарпаття.

 

Мета нагороди - встановлення ефективної, цивілізованої взаємодії суспільства та бізнесу, популяризація передового досвіду підприємницької діяльності.

 

За ці роки лауреатами рейтингу стали громадські, некомерційні об’єднання та організації, а також керівники, які по праву є елітою ділових кіл Закарпаття.

 

Рік видався непростим для всіх нас - економічна криза, політична нестабільність, стихійні лиха. Але в такий буремний час визначних людей та позитивних подій вистачало.

 

Тому вистачало роботи й Експертній Раді, яка об’їздила майже всю область в пошуках кращих із кращих.

 

До речі, про Експертну Раду. Це 19 представників ЗМІ, які представляють абсолютно різні точки зору як на політику, так і на життя загалом. А це вже свідчить про різнополярність думок стосовно визначення лауреатів «Лідер року».

 

Бурхливі дискусії та суперечки на рахунок переможця закінчились в середу ввечері. Тоді ж громадськості і представили результати. А вони такі:

 

Номінація «Виробник краю».

Номінували на це звання більш ніж 15 підприємств. 4 підприємства вийшли у фінал. Це ОП «Ужгородський коньячний завод», СП «Фішер- Мукачево», філіал ЗАТ «Автопорт-Чоп» - «Настуня», ТОВ «Закарпатбуд».

 

Після тривалих дискусій пальма першості дісталася – СП «Фішер».

 

В номінації «Приватні підприємства, підприємці» нагороду отримає художник та підприємець Йосип Бартош. Важка перемога йому дісталася з поміж таких номінантів: директора санаторію «Квітка полонини» Павла Ганинця, директора комплексу «Дастор» Роберта Горвата, відомого приватного кондитера Валентина Штефаньо, власника приватної клініки «Денс» Романа Рогача та родиною підприємців Сивохоп.

 

Кращим у номінації «Культурно-просвітницька діяльність» Експертна Рада визнала телеканал «Тиса - 1» за проведення фестивалю «Мій рідний край». Серед претендентів у цій номінації були також - Мукачівський державний російський драматичний театр, Мукачівська хорова школа хлопчиків, Людмила Тегза.

 

За звання кращий «Навчальний заклад, викладач» попередньо змагалися більш ніж 20 закладів освіти. У фіналі – четвірка: Мукачівський військовий ліцей, ПАДІЮН, Іршавська гімназія та Ужгородський Національний Університет. Перемогу отримала кузня вітчизняних офіцерів - Мукачівський військовий ліцей.

 

Кращим у номінації «Готельний сервіс та туристичні послуги» став Туристично-інформаційний центр у м. Ужгород. Серед претендентів на перемогу були комплекс «Карпатський мисливець» м. Мукачево, комплекс «Воєводино» на Великоберезнянщині, велнес-готель «Унгварський» та готель-ранчо «Золота гора», Ужгородський район.

 

У номінації «Медичний та оздоровчий заклад» змагалися лікувальний комплекс «Термал Стар», обласна алергологічна лікарня в смт. Солотвино, санаторій «Малятко» в Ужгородському районі, обласна інфекційна лікарня, Центр нейрохірургії, Кардіодиспансер. Кращим обрано санаторій «Малятко».

 

Обрали Експерти і кращого в номінації «Громадське харчування та торгівля» – ним став комплекс «Дастор» у м. Ужгород. Номінантами були понад 30 підприємств харчування та торгівлі. У фінал вийшли - ТМ «Добрий смак», мережа кав’ярень «Меделін», ресторан «Унгварський».

 

У найскладнішій номінації «Політичний діяч», яка викликає завжди багато суперечок та коментарів, переміг народний депутат Ігор Кріль. Суперниками у фіналі були - Сергій Ратушняк, Мирослава Каламуняк, Іван Балога, Станіслав Аржевітін, Золтан Лендєл.

 

«Громадський діяч» року - мер міста Мукачева - Золтан Лендєл. На титул претендували також Федір Гамор, Станіслав Аржевітін, Єпископ Мукачівський і Ужгородський УПЦ Феодор, професор УжНУ Василь Комендар, молодіжна організація «Фундація Регіональних Ініціатив» м. Ужгород.

 

«Лідером року» серед журналістів та ЗМІ визнано журналіста ЗОДТРК «Тиса-1» Максима Мельника. На звання кращого журналіста були висунуті -  власкор газети «Факти» Ярослав Галас, кореспондент «Старого Замку» Олександр Ворошилов, відеооператор ТРК «Даніо – 21 канал» Галина Ларіонова, газета «Закарпатська правда».

 

У номінації «Керівник року» були представлені - Володимир Панков, ТОВ «Хіпп-Ужгород»; Володимир Панов, генеральний директор девелоперської компанії «СТС»; Михайло Качур, директор підприємства «Ужгородський турбогаз»; Володимир Петров, директор ЛОК «Термал Стар». Перемогу отримав Володимир Панов.

 

У номінації «Регіональний лідер» представлені – Галина Цар, міський голова Чопа; Михайло Джанда, міський голова Хуста; Мирослава Каламуняк, голова Великоберезнянської РДА; Анатолій Колібаба, голова Ужгородської РДА; Ілля Токар, голова Мукачівської РДА. Переможцем Експертна Рада визнала -  Галину Цар.

 

У номінації «За сприяння і підтримку ЗМІ» перемогу отримав фінансист - керуючий ЗФ «Райффайзенбанк Аваль» Віктор Гончарко.

 

У номінації «Визнання року» перемогу здобув доктор медичних наук,  відомий в краї хірург Василь Русин.

 

Офіційне нагородження та вшанування лауреатів відбудеться 23 лютого.

 

Денис ФАЗЕКАШ, газета «НЕДІЛЯ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 648 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...