«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 07:17:03

Головна » 2009 » Лютий » 20 » У ДАІ кажуть, що фури до Києва не пустять



У ДАІ кажуть, що фури до Києва не пустять
19:25:55

ДАІ Києва спростовує звинувачення з боку перевізників у перешкоджанні проведенню акції протесту.

 

Про це сказали в Управлінні ДАІ Києва, коментуючи повідомлення представника Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності Олександра Данилюка про те, що ДАІ заблокувала вїзд вантажівок із Окружної дороги на проспект Перемоги й при цьому міняє дорожні знаки для блокування руху.

 

«Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації в нас взагалі в`їзд вантажного транспорту до Києва заборонено. Тобто знаки міняти немає сенсу», - повідомили в управлінні, уточнивши, що знаки й так указують, що вїзд вантажних автомобілів до Києва заборонено.

 

При цьому, за даними управління ДАІ, перевізники взагалі не мають права проводити акцію з вантажівками на проспекті Перемоги, оскільки в заявці на проведення акції про це не було сказано. «Був лист ініціативної групи (вантажоперевізників – УНІАН) до Л.М. Черновецького, в якому вказано місце проведення акції: Київ, Велика кільцева дорога, вул. Грушевського, вул. Банкова, вул. Інститутська.

 

Під час проведення акції, а саме по Великій кільцевій автодорозі, використовуватимуться автомобілі, зокрема вантажівки, як спосіб наочної агітації. За іншими адресами проводитимуться мітинги й демонстрації. Тобто мови про те, що вантажівки їхатимуть, у цьому листі немає», - зазначають в Управлінні ДАІ.

 

За їхніми даними, згідно із заявкою, розміщення вантажівок можливе на Великій кільцевій дорозі від Жулянського шляхопроводу до проспекту Перемоги. «Але до проспекту Перемоги, а не по проспекту», - уточнюють в управлінні.

 

Крім того, в управлінні ДАІ Києва спростували заяви вантажоперевізників про те, що їх повинні були супроводжувати машини ДАІ.

 

За даними управління, вони можуть супроводжувати тільки осіб, що охороняються, й дітей, «усі інші супроводження не проводяться».

 

Як повідомляв УНІАН, представник Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, який є координатором акції страйкуючих вантажоперевізників, О.Данилюк заявив, що в Києві ДАІ перешкоджає проведенню акції, зокрема, щодо проїзду з Окружної дороги в Києві по проспекту Перемоги до Міністерства транспорту та зв`язку України.

 

«Як ви знаєте, ми подали заявку на акцію, й планували рухатися до Мінтрансу ще в понеділок», - сказав він. Водночас, за його словами, досі вїзд вантажівок у Київ не здійснювався за взаємною згодою сторін, «тому що ДАІшники обіцяли, що пізніше вони нададуть ескорт для колони, й акція все ж таки відбудеться».

 

Як відзначив О.Данилюк, у п’ятницю вранці водії автомобілів прийняли рішення рухатися, не очікуючи супроводу, проте були зупинені на повороті з Окружної автодороги на проспект Перемоги. За його словами, заборони на рух по проспекту немає. «Я зараз перебуваю під Мінтрансом і заявляю, що інші вантажівки, що не беруть участь в акції, по проспекту Перемоги рухаються», - додав О.Данилюк.

 

Він також зазначив, що представники дорожньої служби і ДАІ в місці затримки автомобілів на повороті на проспект Перемоги міняли дорожні знаки, щоб заборонити вїзд учасників акції.

 

Нагадаємо, представники асоціацій і обєднань вантажних автомобільних перевізників областей України оголосили про проведення з 18 лютого безстрокового Всеукраїнського страйку для привернення уваги влади до проблем у галузі вантажних автоперевезень.

 

Перевізники вимагають встановлення твердих мінімальних тарифів на перевезення вантажів; зменшення фінансового навантаження, а саме: зниження облікової ставки НБУ, надання кредитних канікул на час кризи з нульовою процентною ставкою, зниження процентної ставки на кредити, переведення валютних кредитів у гривневі за курсом валют на момент отримання кредиту, пролонгації кредитних договорів на більший термін тощо.
 
 

 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1184 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...