«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 00:15:55

Головна » 2009 » Лютий » 22 » Сьогодні в Лос-Анджелесі назвуть лауреатів Оскара



Сьогодні в Лос-Анджелесі назвуть лауреатів Оскара
15:40:28
У неділю, 22 лютого, в Лос-Анджелесі будуть оголошені лауреати найпрестижнішої нагороди в області кіномистецтва - премії Оскар.
Ведучим церемонії цього року стане актор Хью Джекман, відомий глядачам за роллю Росомахи (Логана) у фільмі Люди Ікс. 

Переможці будуть визначені в 24 номінаціях. Лідером за кількістю номінацій стала Загадкова історія Бенджаміна Баттона (The Curious Case of Benjamin Button). Фільм про людину, яка народилася старою і поступово молодшала, претендує на золоті статуетки відразу в 13 номінаціях, у тому числі й у головній - за кращий фільм. 

Повний список номінантів на премію Оскар: 

За Оскар в категорії Найкращий фільм року боротимуться наступні картини: Фрост проти Ніксона, Читач, Харві Мілк, Мільйонер із нетрів, Загадкова історія Бенджаміна Баттона. 

На нагороду в номінації Найкращий режисер претендують: Девід Фінчер (Загадкова історія Бенджаміна Баттона), Денні Бойл (Мільйонер із нетрів), Рон Говард (Фрост проти Ніксона), Стівен Долдрі (Читець), Гас Ван Сент (Харві Мілк). 

На нагороду в номінації Найкраща чоловіча роль претендують: Річард Дженкінс (Відвідувач), Френк Лангелла (Фрост проти Ніксона), Шон Пенн (Харві Мілк), Бред Пітт (Загадкова історія Бенджаміна Баттона), Міккі Рурк (Борець). 

На нагороду в номінації Найкраща жіноча роль претендують: Енн Хетуей (Рейчел виходить заміж), Анджеліна Джолі (Підміна), Мелісса Лео (Замерзла річка), Меріл Стріп (Сумнів), Кейт Уінслет (Читець). 

На нагороду в номінації Найкраща чоловіча роль другого плану претендують: Джош Бролін (Харві Мілк), Роберт Дауні молодший (Солдати невдачі), Філіп Сеймур Хофман (Сумнів), Хіт Леджер (Темний лицар), Майкл Шеннон (Дорога змін). 

На нагороду в номінації Найкраща жіноча роль другого плану претендують: Емі Адамс (Сумнів), Пенелопа Крус (Вікі Крістіна Барселона), Віола Девіс (Сумнів), Тараджі П. Хенсон (Загадкова історія Бенджаміна Баттона), Маріса Томей (Борець). 

На нагороду в номінації Найкращий анімаційний фільм претендують: ВАЛЛІ, Вольт і Кунг-фу Панда. 

На нагороду в номінації Найкращий іноземний фільм претендують: Комплекс Баадер Майнхоф (Німеччина), Клас (Франція), Відбуття (Японія), Реванш (Австрія), Вальс із Башіром (Ізраїль). 

81-а церемонія вручення золотих статуеток Оскар пройде 22 лютого в театрі Кодак у розважальному комплексі Голівуд енд Хайленд на бульварі Голлівуд. Транслювати її буде американський телеканал ABC, а також телекомпанії в 200 країнах світу.

Нагадаємо, за кілька днів до церемонії вручення Оскара в інтернеті було опубліковано список лауреатів премії. Представники Американської кіноакадемії назвали цей список фальшивим.
 

 

Категорія: Світ | Переглядів: 519 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
Вчені видали каталог усіх живих істот Землі
Американські вчені викрили причину жіночої зради
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...