«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 10:51:57

Головна » 2009 » Березень » 15 » П’ятниця 13-те: скелети на подіумі Українського тижня моди



П’ятниця 13-те: скелети на подіумі Українського тижня моди
07:38:25
 
Під час другого дня Українського тижня моди свої колекції показали: Едуард Насиров, Лариса Лобанова, Олена Даць, Ірина Каравай, Анна Бублик та Андре Тан.

 

Другий день 24-го Українського тижня моди припав на п’ятницю 13-те. Першим свою колекцію показав ТМ «Столичний», дизайнером якого є Едуард Насиров. Едуард принципово не використовує у своїх колекціях хутро і вважає, що ті, хто носять хутряні вироби теплою українською зимою, просто хизуються.

 

До речі, обличчями ТМ «Столичний» є Ольга Сумська та Віталій Борисюк, саме вони закривали показ Насирова. За свою маму Ольгу, прийшла повболівати її донька Антоніна Паперна, яка минулого року також дефілювала подіумом на Ukrainian Fashion Week.

«Я вважаю, що колекція Насирова є однією з найкращих, - розповідає Антоніна. - Минулого року мама виходила в сукні, але сьогоднішній костюм мені сподобався більше. Щодо мене, то цього року планується лише один мій вихід на UFW. Здається, після того, як я стала першою «Віце-Міс Україна-Всесвіт-2009», то дизайнери почали боятися запрошувати мене на Кастинги. Вони кажуть: «А що можна?» Хоча я сподівалась, що показів за моєю участю буде більше».

 

Другою колекцію показала Larisa Lobanova. Своє натхнення вона черпала з історичних подій, міфів, пов’язаних з п’ятницею 13-го. «Спочатку була одна тема колекції, але коли я дізналась про дату показу, то вирішила змінити усю концепцію», - зізнається Лариса.

Під час показу Лобанової на сцені з’являлись моделі в чорних костюмах та колготках з малюнками кісток. А деякі моделі виходили навіть зі скелетами. Завершив показ ангел у білому костюмі від Lobanova.

 

Третьою свою колекцію показала львів’янка Олена Даць, яка предствила чорні сукні. А от в показв від Nota&Karavay було багато червоних вбрань. Ірина Каравай вважає, що червоний - це символ життя, кохання та енергії. Подивитись показ Ірини прийшли Олександр Пономарьов із дружиною Вікторією, телеведуча Вася Фролова, плавчиня Яна Клочкова, Ліля Подкопаєва із Андрієм Кравчуком.

 

А от улюблена дизайнерка Віталія Козловського Анна Бублик представила дуже жіночну колекцію. «У своїй колекції я показала майбутнє, - зізналась Анна. - У ній я намалювала чудо-життя, чудо-місто, чудо-жінку». У колекції Анни було багато суконь та комбінезонів із корсетами. Також вона представила взуття майбутнього.

 

Найбільший ажіотаж другого дня UFW викликав показ Аndre TANa. Подивитись на творіння Тана прийшли сестри Завальські, Олександр Пономарьов, Олексій Дєвєєв-Церковний, Міка Ньютон, телеведуча Наталя Розинська.

 

Дизайнер представив повноцінну чоловічу та жіночу лінії під назвою «Комфортна розкіш». «Це антикризова колекція в стилі Smart Couture, - каже Аndre TAN. - У ній є двосторонні застібки, пристібнуті деталі та моделі-трансформери».

 

Колекція була витримана в темних кольорах. Основним був чорний колір, адже колекція присвячена року. У фіналі показу моделі вийшли з гітарами та почали імітувати гру на інструментах. Між ними пройшов Андре, вдягнений у жовтий костюм та білий піджак.

 

Фото Геворка Саакяна
 
 
 
Категорія: Цікаво | Переглядів: 589 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Завтра у західних областях України очікуються дощі
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...