«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 02:26:45

Головна » 2009 » Березень » 18 » Закарпаття кримінальне



Закарпаття кримінальне
00:18:22

Своєрідний антирекорд встановив учень третього класу однієї з сільських сіл на Іршавщині.

 
Коли з однієї з новобудов украли будiвельні дошки, міліціонери спершу підозрювали, як і годиться, раніше судимих, пияків та наркоманів. І були вельми здивовані, коли зясувалося, що чужі дошки потягнув не якийсь запеклий злодюга, а... школяр-третьокласник! Речовi докази - украдений будматеріал вилучено. Позаяк дитина ще не досягла віку, з його настає кримінальна відповідальність, хлопця відпустили.

 

Трагічний випадок трапився днями на Тячівщині. У міліцію надiйшло повiдомлення вiд чергового лiкаря Нересницької дiльничної лiкарнi про те, що до них доставлено труп піврічного немовляти. Зовнiшнiм оглядом тіла дитинки ознак насильницької смертi не виявлено. Попередня причина смертi - аспiрацiя молоком пiсля годування пiд час сну.

 

В міліцію звернулась мешканка Ужгородщини. Жінка поскаржилася, що серед білого дня на вулиці її пограбував невідомий молодик, вiдiбравши гаманець з 20-ма доларами та 146 гривнями. Міліціонери затримали грабіжника, яким виявився 29-річний мешканець Туркiвського району Львiвської області. Речовий доказ вилучено.

 

Адмiнiстратор одного з супермаркетів Ужгорода поскаржилася в міліцію, що з магазину невiдома особа викрала дві пляшки імпортного коньяку, шампунь та цукерки. Сума збитку склала 410 гривень. Вжитими заходами спiвробiтників міліції за скоєння крадіжок затримано 19 та 26-річних ужгородок. Речовi докази вилучено.

 

Приватний підприємець з Ужгорода поскаржився, що з роздягальнi спорткомплексу невiдома особа викрала його мобiльний телефон, посвiдчення водiя та гаманець із 800 гривнями. За скоєння крадіжки міліціонери затримали 14 та 15-річних школярів. Речовi докази вилучено.

 

30-річний мешканець Ужгорода поскаржився в міліцію, що загубив на вулиці свій пістолет Макарова, що стріляє гумовими кулями. А у Виноградові міліціонери зупинили для перевiрки автомобіль «Хонда» пiд керуванням 26-річного мешканця одного з сіл району. В салоні іномарки правоохоронці знайщли та вилучили пiстолет невстановленого взiрця калiбру 5,6 мм. Походження зброї зясовується

 

Цілий ряд потерпілих, власників дач, поскаржилося днями про візит злодіїв. З дачної ділянки в селі Глибоке на Ужгородщині 79-річного мешканця Ужгорода невiдомі особи викрали металеву сiтку з огорожi довжиною 34 метри. З дачного будинку в селі Ярок 58-річної ужгородки злодії поцупили сiльськогосподарський iнструмент. У тому ж селі з дачі 52-річної ужгородки зняли 70 метрів металевої сiтки та 10 металевих двометрових труб. Там же обікрали дачу 67-річної ужгородки, звідки забрали 14 труб довжиною 2,5 метра. Ще 72 метри металевої сітки злодії украли з двох дачних дiлянок в згадуваному Глибокому. Схоже, діє ціла група крадіїв, які мають транспорт, яким вивозять крадений метал. «Металістів» розшукує міліція.

 

Нічної пори в Мукачівський міськвідділ міліції надiйшло повiдомлення вiд чергового лiкаря районної лікарні про те, що до них в реанiмацiйне вiддiлення доставлено з множинними вогнепальними пораненнями нижнiх кiнцiвок та передньої стiнки черева 33-річного мешканця села Чинадiєво. Обставини отримання потерпілим вогнепальних поранень встановлюються. До слова, у кишенi штанiв самого потерпілого знайшли пластмасовий контейнер, в якому знаходились 6 патронів калiбру 7,65 мм.

 

Набагато страшніша аварія трапилася на Міжгірщині. 34-річний мешканець Колочави, керуючи автомобілем «Фольксваген», на автодорозi Нижні Ворота-Буштино не впорався з керуванням, зїхав в кювет і перекинувся. Внаслiдок ДТП водій вiд отриманих травм помер на мiсцi, а його пасажирка госпiталiзована із закритою черепно-мозковою травмою в лікарню.

 

Неординарний випадок трапився днями на Тячівщині. У Тячівський райвідділ міліції надiйшло вiдношення голови однієї з сільських рад. Керівник села поскаржився, що місцевий 44-річний мешканець, перебуваючи в нетверезому станi, розбив 5 вiкон на адмiнбудiвлi сільради. Мотивація пяного хулігана - йому не виплатили тих 1000 гривень, якi надавались потерпiлим вiд паводку за липень 2008 року... Обставини справи зясовує міліція.

 

У Рахівський РВ ГУМВС надійшло повідомлення про те, що з церкви селища Великий Бичків невiдома особа шляхом видавлення вiкна викрала з каси 600 гривень. Вандалів розшукують.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 734 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Изобретатели разработали роботизированные ноги
От черного чая у женщин и детей разрушаются кости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...