«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 03:21:36

Головна » 2009 » Березень » 19 » У центрі Києва невідомі розстріляли чоловіка. Подробиці



У центрі Києва невідомі розстріляли чоловіка. Подробиці
22:45:15

Злочин було скоєно у середу, 18-го березня, близько 19:00 на вулиці Багговутівській. Напад здійняв чимало галасу. На місце пригоди виїхала вся верхівка столичної міліції.

 

О 19:13 до міліції зателефонував 20-річний хлопець і повідомив - коло його будинку лунають постріли, а біля під’їзду лежить закривавлений чоловік. Стрілянину чули майже всі мешканці.

 

Валентина Іванівна, мешканка будинку: «Я не поняла, что произошло в начале, потому что очень часто стреляют из петард в соседнем доме. Там гостинка милицейская, потому не обратила внимания на эти выстрелы».

 

Олег Михайлович, мешканець будинку: «Так что-то слышал, но толком не знаю. Стрельба была».

 

Галина Іванівна, мешканка будинку: «Убили мужчину. - А вы его знали? - Да. - Они здесь жили? - Нет, он приходил к женщине. Вроде, как телохранитель, охранял её».

 

Коли правоохоронці приїхали на місце – не було вже кого ані затримувати, ані рятувати. Чоловік від поранень помер на місці. А його вбивці зникли. Що ж саме сталося, міліціянти з’ясували вже за кілька хвилин.

 

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції в м. Києві: «Слідчо-оперативна група, керівництво київської міліції, які приїхали на місце події, встановили, що цей труп належить громадянину 59 року народження. Встановили також, що близько 19 години він та його напарниця - жінка 48 року народження, приїхали з роботи до під’їзду, виходили зі своєї автівки, і саме в цей час на них напали троє чоловіків у масках».

 

Як з’ясувалося, жінка - власниця кількох кіосків з обміну валют, а вбитий чоловік був її охоронцем.

 

Нападники знали, що підприємниця возить при собі чималі гроші, на них і полювали. Та коли злочинці почали виривати з рук жертви сумку, охоронець не стояв, склавши руки, й відкрив вогонь по грабіжниках гумовими кулями. А ті у відповідь - бойовими.

 

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції в м. Києві: «На місці скоєння злочину слідчо-оперативна група виявила близько 10 патронів – 7, 62, виявили також декілька набоїв від мисливської зброї. Ну, і також, звичайно, від 9-міліметрового пристрою для резинових куль».

 

Заволодівши сумкою, злочинці сіли в автомобіль «Фольксваген» і втекли. За кілька годин цю машину знайшли згорілу в тому ж районі. У вкраденій сумці, за словами жінки, було 2 з половиною тисячі доларів.

 

Єдине, що нагадує про вчорашню трагедію, це сліди від куль на стіні та крові на асфальті. Зараз на місці події працюють криміналісти.

 

За фактом кривавого нападу вже порушили кримінальну справу за статтею 115-ою – навмисне вбивство. Її розслідування контролює Міністерство внутрішніх справ. Позаяк нападники були в масках, знайти їх буде, за словами міліціянтів, непросто.

 

Правоохоронці радять людям, які перевозять великі суми грошей, не сподіватися, що з ними такого не станеться. Й наймати охорону.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 533 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Психологи поняли, как найти идеального мужчину
Изобретатели разработали роботизированные ноги
От черного чая у женщин и детей разрушаются кости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...