«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 15:14:17

Головна » 2009 » Березень » 27 » Закарпаття: Замість дискотеки, пішов красти



Закарпаття: Замість дискотеки, пішов красти
16:49:21
Одного ранку  працівників магазину АВС в селі Бовтрадь Берегівського району Закарпатської області чекав неприємний сюрприз: замок на вхідних дверях був зламаний, полиці спорожніли. Про це продавщиця  повідомили власника, а той уже зателефонував у міліцію. Крадіжка з проникненням у приміщення -- тяжкий злочин, отож у Бовтрадь виїхав перший заступник начальника Берегівського райвідділу міліції Микола Куриця, начальник карного розшуку Петро Дрозденко, слідчо-оперативна група, ескперт-криміналіст Юрій Безик.
 
З'ясувалося, що  з "АВС" зникла значна частина товару, у т.ч. м'ясні і ковбасні вироби, кава, шоколад, спиртне,  а також чоловічі куртки та інше. Збитки  сягнули чималої суми.  Юрій Безик ретельно оглянув приміщення, зняв залишені відбитки. Інших зачіпок поки що не було. Оперативники карного розшуку Олександр  Солнцев та Андрій Бадо, у зону обслуговування яких входить Бовтрадь, спільно з колегами із служби дільничних інспекторів відпрацювали т.зв. підобліковий елемент з місцевих та сусідніх сіл, однак на любителів легкої наживи вийти відразу  не вдалося.
 
Щоб запобігти скоєнню інших подібних крадіжок,  за вказівкою керівництва райвідділу, здійснювалися нічні патрулювання Бовтраді працівниками міліції та членами добровільних громадських формувань. Через два тижні Олександр Солнцев і громадський помічник,  зауважили  на одній з вулиць села  кілька чужих автомобілів. У місцевому клубі  саме була дискотека, тож  не виключалося, що це "колеса" молодих людей, які приїхали на "тусовку". Та оперативник  вирішив про всяк випадок записати номерні знаки цих машин. З-поміж інших звернув увагу  і на БМВ, припарковане на узбіччі, неподалік центру. 

 

Вранці у міліцію надійшло повідомлення про чергову крадіжку у с.Бовтрадь. Цього разу в аптеці. Тут зникли майже всі медикаменти. Це вже було неабияке зухвальство. На місце пригоди виїхав особисто начальник райвідділу Ладислав Бобич, слідчо-оперативна група міліції,  розшуковики. І знову – жодних зачіпок. Однак стражі порядку мали дані  про автомобілі, які вночі знаходилися в селі. Спільно з працівниками Державтоінспекції встановили особи їхніх  власників. Окремі мали незаперечні алібі.
 
Та  пошуки невдовзі привели берегівських правоохоронців у Мукачево. Власником БМВ, яке "засвітилося" у Бовтраді, виявився 25-річний тамтешній житель Олександр. З ним невдовзі зустрівся Петро Дрозденко та його підлеглі. Сашко не заперечував, що був тієї ночі  на Берегівщині. Стверджував, буцімто  приїжджав на  дискотеку. Був із дівчиною.  Однак потім у своїх поясненнях став плутатися. Конкретно не зміг назвати імені своєї супутниці чи приятелів, з якими  відпочивав  у Бовтраді,  та інше.  Врешті-решт  зізнався  і розповів про справжні наміри своїх нічних поїздок.

 

Олександр --  із  порядної  сім'ї, має власне  авто. Однак  для повного щастя  бракувало грошей. Заробити їх  непросто, тому вирішив, що кримінальний шлях значно коротший і легший для отримання доходів. Від гріха подалі обрав собі спершу сільський магазин. Вдалося, сподобалося. Тоді вирішив навідатися ще й в аптеку. Але цього разу  «облом». Крадені медикаменти та частину продуктів в Олександра вилучили. За свої кримінально-карні діяння  тепер йому доведеться відповідати перед законом.

 

Михайло ПИСКАЧ,

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 688 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...