«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:31:58

Головна » 2009 » Травень » 9 » Чоловік вбив дружину за те, що вона помила посуд сусіду



Чоловік вбив дружину за те, що вона помила посуд сусіду
19:45:03
 
Ревнивець розцінив допомогу дружини 70-річному сусідові як подружню зраду і вбив обох.

 

Затриманому селянинові з Волинської області загрожує як мінімум 10-річний термін позбавлення волі, повідомив начальник Ратнівського РОВД Сергія Кушнірука. За даними початого розслідування, підозрюваний Василь у п’яному стані жорстоко розправився зі своєю дружиною і 70-річним сусідом. Багатодітний батько запідозрив, що його дружина нібито зрадила йому.

 

Трагедія сталася близько 6 годин вечора, коли робота в господарстві пенсіонера дійшла кінця. Того дня односельці допомагали йому садити картоплю, а потім пішли до літньої людини на вечерю. Трапеза була недовгою, і вже за годину в будинку залишилися двоє - господар і 47-річна Валентина. Жінка викликалася помити посуд. Але таку ініціативу дружини не привітав Василь, який спостерігав за процесом через вікно. Він розцінив те, що відбувається як подружню зраду.

 

«Підозрюваний повернувся в будинок потерпілого і почав пред’являти претензії до дружини, - пояснює Кушнірук. - За словами підозрюваного, між ними виник конфлікт, в нього втрутився старий». Потім чоловік узяв ніж і наніс поранення господареві будинку і своїй дружині.

 

За словами Василя, насамперед він ударив ножем свою дружину. Жінка в цей час стояла до нього обличчям. Потім чоловік вдарив пенсіонера ножем у серце. Той помер практично одразу, а Валентину чоловік добивав декількома ударами, а поки їхала міліціонери, ще і поливав водою.

 

Вбивця сам подзвонив дільничному і пояснив все безсоромністю дружини і дією горілки. Оперативники відзначають, що Василь відрізнявся буйною фантазією – усюди ходив за дружиною слідом, не дозволяв їй розмовляти з чоловіками, час від часу бив.

 

«Сам підозрюваний характеризується негативно», - продовжує Кушнірук. За його словами, Василь неодноразово погрожував своїй дружині розправою, а також зловживав спиртними напоями, що «могло спровокувати його на такі дії». Тепер вбивця кається в скоєному і пояснює, що «вбив, тому що любив».

 

Трьох дітей передадуть на виховання родичам. Сиротам ще не сказали, що мати померла від руки батька. Відносно затриманого збуджена кримінальна справа по частині 2 статті 115 (умисне вбивство двох людей) Кримінального кодексу України.
 
 
 

 

Категорія: Кримінал | Переглядів: 500 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...