«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:09:27

Головна » 2009 » Червень » 8 » Закарпаття: Нещаслива п’ятниця для чиновника



Закарпаття: Нещаслива п’ятниця для чиновника
10:56:04
 
Протягом останніх років  працівники закарпатської міліції помітно активізували  боротьбу з липкорукими чиновниками. В сильця міліції стали потрапляти різні категорії хабарників-посадовців: лікарі, викладачі вишів, представники лісової сфери, чиновники різних рангів. У кінці травня в одному з прикордонних районів Закарпаття відбулося ще одне затримання любителя дармових грошей, котре провели працівники відділу боротьби з хабарництвом управління боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Закарпатській області.

 

Як відомо, на земельні ділянки останнім часом є досить великий попит. Тому люди, котрі наділені владними повноваженнями у цій сфері, вирішили на земельці підзаробити. Чому б не використати шанс?

 

Якось в одну з районних державних адміністрацій навідався житель сусіднього району, котрий попросив посприяти йому в отриманні земельної ділянки для ведення фермерського господарства. Мовляв, у державі фінансова криза, а так він зможе заробляти не тільки для себе, а й приносити дохід у державну казну. Леонід (назвемо його так) попросив першого заступника голови райдержадміністрації виділити йому в одному з сіл два гектари землі. Вислухавши відвідувача, чиновник схвалив таке бажання Леоніда. Однак під час подальшої розмови посадовець сказав, що виділить чотири гектари, але за це треба буде віддячитися. За "якихось" тисячу доларів справу чиновник обіцяв одразу ж оформити.

 

Трохи подумавши, відвідувач дав згоду. Іншого виходу не було. Далі домовилися про місце та час зустрічі. Та посадовець не врахував той факт, що про їхню домовленість довідалися працівники УДСБЕЗ ГУМВС...

 

У потрібний час Леонід завітав до чиновника. Після невеликої бесіди гість дістав зелені купюри і відрахував службовцеві. Переконавшись, що сума така, як потрібно,  районний посадовець задоволено сховав гроші у кишеню й запевнив: тепер справа зрушить з місця. І, вставши з-за столу, подався проводжати гостя. Те, що трапилося далі, стало для посадовця громом серед ясного неба. Несподівано у кабінет зайшли кілька чоловіків, котрі представилися працівниками міліцейського відділу боротьби з хабарництвом й попросили видати щойно отримані гроші. Чиновнику нічого не залишалося, як добровільно віддати гроші і зізнатися в отриманні хабара. Під час затримання він не міг приховати свого хвилювання. До слова, цей посадовець є ще й депутатом районної ради. Наразі він знаходиться на підписці про невиїзд. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

 

Іван ЛАДЖУН
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 579 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
У США ховають чорних кішок: у Halloween на них полюють сатаністи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...