«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:23:48

Головна » 2009 » Липень » 6 » Президент "Реала" розпочинає війну проти УЄФА



Президент "Реала" розпочинає війну проти УЄФА
07:36:38
Президент "Реала" дав зрозуміти, що він готовий очолити кампанію за відокремлення топ-клубів від нинішньої Ліги чемпіонів.
 
Один з головних ньюсмейкерів нинішнього літа президент мадридського "Реала" Флорентино Перес заявив про своє бажання бачити новий елітний турнір для найбагатших команд Європи і готовий вступити в битву з УЄФА, якщо та не адаптує Лігу чемпіонів так, щоб вона краще задовольняла амбіції великих клубів.

"Ми повинні домовитися про створення нової Європейської Суперліги, яка б гарантувала матчі кращих проти кращих, чого у нинішній Лізі чемпіонів, на жаль, не відбувається", - заявив дон Флорентино Перес в інтерв'ю іспанському телебаченню.

При цьому президент "Реала" дав зрозуміти, що якщо УЄФА відмовиться розглянути його пропозицію, він готовий очолити кампанію за відокремлення топ-клубів від нинішньої Ліги чемпіонів.

За словами Переса, мова не йде про відмову від внутрішніх чемпіонатів - він просто хоче мати гарантії, що такі клуби, як "Реал", "Барселона", "Манчестер Юнайтед", "Ліверпуль", "Мілан" і "Ювентус" твердо знали , що незалежно від положення всередині країни їм забезпечено участь у вкрай привабливому елітному турнірі.

Нагадаємо, що "Реал" бере участь у розіграшах Ліги чемпіонів на протязі останніх 12 сезонів, однак останнім успіхом команди став вихід в 1/4 фіналу в 2004 році.

Одночасно, найтитулованіший клуб Європи "Мілан" у минулому сезоні не зміг кваліфікуватися для участі в турнірі, після чого на "Сан-Сіро" визнали, що втрата фінансових надходжень від участі у Лізі чемпіонів вкрай негативним чином позначилася на їх трансферній активності.

Нагадаємо, що зайнявши пост президента УЄФА, Мішель Платіні спробував зробити Лігу чемпіонів більш відкритою для клубів, що не входять в традиційну еліту. Зокрема, вже в серпні буде проведено третій кваліфікаційний раунд для несіяних команд, що Флорентино Перес вже назвав потенційною загрозою "важковаговикам".

Втім, сам Платіні не вважає створення елітної Суперліги загрозою нинішній Лізі чемпіонів. Хоча і дещо здивований заявою Переса, він сказав: "Якщо Мадрид вважає, що має право приймати подібні рішення, то що я можу зробити? Ми спробуємо переробити правила, але це може зайняти два-три роки. У будь-якому разі, я не думаю, що Лізі чемпіонів щось загрожує".

Додамо, що остання серйозна спроба створення Європейської Суперліги була зроблена в кінці 1990-х років, очолював її в той час "Мілан". Відповіддю УЄФА стало надання більшої кількості місць для представників найсильніших європейських чемпіонатів.
 
 
Категорія: Скандали | Переглядів: 462 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...