«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 17:28:17

Головна » 2009 » Серпень » 2 » Прокурори зґвалтували одне одного в неприродній спосіб



Прокурори зґвалтували одне одного в неприродній спосіб
11:03:14
 
Поки що немає доказів, що секс між 52-річним прокурором та його колегою був примусовим.

 

У американському штаті Каліфорнія триває скандальний судовий процес над прокурором, який займався справами про сексуальні злочини. Його підозрюють у збоченському зґвалтуванні своєї колеги. Правда, сам звинувачений каже, що він всього лише жертва інтриг.

 

Поки що присяжні не можуть знайти доказів, що секс між 52-річним прокурором та його колегою був примусовим. Не виключається і те, що все відбувалося за взамною згодою.

Майкл Грессетт – звинувачений прокурор, а також ветеран прокурорської служби з 20-річним стажем, який тричі висував свою кандидатуру на посаду окружного прокурора, наполягає на тому, що його підставили якісь політичні конкуренти і колишні колеги в одній особі.

 

В ролі чи то партнерки, чи то жертви прокурора виступила його 30-річна колега з паралельного відділу прокуратури, яку він привів до себе в будинок.

 

Звинувачення в сексуальній нарузі супроводжує ціла низка обтяжливих обставин.

 

Згідно з матеріалам кримінальної справи, 8 травня 2008 року, знаходячись зі своєю колегою у себе вдома в місті Мартінес, Грессетт примусив її до орального і анального сексу, погрожуючи жертві вогнепальною зброєю і використовуючи "чужорідні предмети".

 

Ймовірна жертва Грессетта, яка працює держобвинувачем в іншому офісі, розповіла суду, що в той нещасливий день вона спочатку хотіла вступити з ним в статевий контакт. Прокурорша навіть роздяглася, проте вже в наступну мить з'ясувалося, що у потенційних коханців різні бажання.

 

Жінка почала заперечувати проти пропозиції Грессета зайнятися "нестандартним" сексом, який він їй активно почав нав'язувати. Проте, зіткнувшись з відмовою прокурор примусив жінку до анального сексу. При цьому прокурор приставив пістолет до голови жертви, а потім, надівши на її зап'ястя наручники, почав запихати лід в її статеві органи, супроводжуючи ці дії словесними погрозами.

 

Потерпіла стверджує, що плакала і благала колегу зупинитися.

 

У свою чергу, Грессетт зізнався, що займався збоченим сексом зі своєю колегою. Проте він стверджує, що все відбулося з обопільної згоди. Він також визнав використання зброї, наручників і льоду, проте ці "аксесуари" нібито були пущені в хід в суто ігровій формі.

 

Прокурор також наполягає, що саме потерпіла стала ініціатором всього.

 

Проте, гучність процесу навіть не у факті зґвалтування. Інкриміноване прокуророві лиходійство поклало початок правовій битві, в якій, до всього іншого, фігурує політичний мотив.

 

Такі справи не рідкість на політичній арені. Так, на прикінці червня поточного року глава бюро ЦРУ США в Алжирі Ендрю Уоррен, що знаходився під слідством у зв'язку зі звинуваченнями у зґвалтуванні, здався співробітникам ФБР.

 

Як повідомлялося, дві жінки в столиці Алжиру заявили в прокуратуру, що зазнали сексуального насильства в будинку Уоррена.

 

За документами розслідування, що стали відомі телеканалу ABC News, слідчі виявили в будинку 41-річного Уоррена в Алжирі медичні препарати, які зазвичай підмішують в напої жертвам зґвалтувань.Звинуваченому загрожує довічне ув'язнення.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 578 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 1
20.06.2012
1. Khaled [Матеріал]
If my porblem was a Death Star, this article is a photon torpedo.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...