«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 08:07:39

Головна » 2010 » Листопан » 15 » Азаров припустив, що Рада прийме Податковий кодекс вже завтра



Азаров припустив, що Рада прийме Податковий кодекс вже завтра
17:01:42
 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров допустив можливість прийняття Верховною Радою Податкового кодексу в другому читанні у вівторок.
"Звичайно, можна. Так і треба робити", - сказав глава уряду сьогодні в ході прямої телефонної лінії в газеті Факти і коментарі, відповідаючи на питання про те, чи може бути прийнято Податковий кодекс у вівторок.

При цьому прем'єр висловив розуміння того, що кодекс може не викликати протести у певної частини підприємців. "Певна частина людей, зайнятих у бізнесі, аплодувати Податковому кодексу не будуть. Вони будуть виходити, протестувати, а ми будемо намагатися знайти компроміси", - додав Азаров.

Водночас, прем'єр наголосив на необхідності реформування податкового законодавства в Україні та висловив здивування щодо того, що зараз деякі представники ювелірної галузі, пункту обміну валют, агентства з продажу нерухомості працюють за спрощеною системою оподаткування (єдиний податок).

При цьому прем'єр висловив розуміння складності проведення реформ в країні. "Жодної реформи не буває, яка передбачає тільки плюси. Вона обов'язково має свої мінуси. Вона обов'язково по комусь пройдеться, грубо кажучи, когось торкнеться", - сказав Микола Азаров.

Нагадаємо, раніше прем'єр заявив, що навколо проекту Податкового кодексу "дуже багато спекуляцій". "Ми всі спостерігали, як минулого тижня в країні намагалися створити протести підприємців. Насправді ці люди, яких змусили зображувати цей протест, норм Податкового кодексу не читали", - сказав Азаров, відкриваючи засідання уряду 10 листопада.

Глава уряду також прогнозував прийняття Податкового кодексу Верховною Радою до 19 листопада, а голова Ради не відкидав, що протягом пленарного тижня 16-19 листопада парламент буде працювати над проектом Податкового кодексу і вдень і вночі. Сьогодні ж Литвин допустив, що парламент буде розглядати проект Податкового кодексу у вівторок і четвер. Тоді як БЮТ наполягає на голосуванні за всіма своїми поправками, у Партії регіонів заявили, що Рада може прийняти кодекс "у прискореному режимі", якщо опозиція заблокує його прийняття.

4 листопада близько 2 тисяч підприємців мітингували біля будівлі Верховної Ради з вимогою не допустити прийняття Податкового кодексу. Того ж дня голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, коментуючи ситуацію з масштабними протестами українських підприємців у своєму Живому Журналі, заявив: "Хлопці, поступово звикайте до нормальної країни".

За матерiалами: Інтерфакс-Украина
Категорія: Україна | Переглядів: 386 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...