«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:50:03

Головна » 2009 » Грудень » 7 » «Королева Світу 2009» закарпатка Вероника Вовчук прибула до України. ФОТО



«Королева Світу 2009» закарпатка Вероника Вовчук прибула до України. ФОТО
16:36:20
 
6 грудня, переможниця міжнародного конкурсу краси "Queen of the World 2009", який відбувся в Берліні - Вероніка Вовчук, прибула до України.
 
В аеропорту Бориспіль титуловану українку зустрічали директор Національного комітету "Королева Світу - Україна" – Федір Орбан, агент та букер Вероніки Вовчук – Владислав Лакатош, співробітники "STAR model group" і "StarTime", друзі і знайомі Вероніки, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі «StarTime».
 
Виблискуюча корона і нагрудні стрічки привернули увагу відвідувачів і пасажирів аеропорту з перших кроків Королеви з трапа літака. Приймаючи поздоровлення з таким значним досягненням і визнанням української краси у світі, 19-річна студентка КІМО Національного університету імені Тараса Шевченка відмітила, що перемога стала несподіваним, але дуже бажаним результатом її участі в міжнародному конкурсі "Королева Світу 2009", оскільки склад конкурсанток був дуже сильним.
 
"Я, звичайно ж, сподівалася на гарний результат і на одне з призових місць у фіналі конкурсу" - у своєму першому інтерв'ю після прибуття на батьківщину сказала Вероніка Вовчук. "Але до останнього моменту головний титул конкурсу і королівська корона були тільки мрією, здійсненню якої я неймовірно рада! Досі я не можу остаточно звикнутися з думкою, на скільки відповідально і почесно бути переможницею світового конкурсу краси. Але, в той же час, на протязі всього конкурсу я прагнула до цієї мети, щоб прославити Україну і красу українських дівчат".
 
4 грудня, в Берліні, Надзвичайний і Повноважний Посол України Наталія Зарудна привітала Вероніку під час візиту в Посольство України в Германії, який пройшов в надзвичайно теплій і дружній атмосфері. Радник посольства України в Німеччині Юрій Никитюк в телефонній розмові з національним директором "Королева Мира - Україна" Федором Орбаном відмітив, що перемога українки є дуже важливим досягненням для України.
 
Впродовж двох днів після фінальної частини конкурсу в Германії Вероніка Вовчук брала участь в прес-конференціях, давала інтерв'ю для преси і телебачення і, тим самим, приступила до виконання своїх обов'язків як переможниця і воладарка почесного титулу «Королева Світу 2009».
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 741 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 1
08.12.2009
чия племінниця (дочка, внучка, пАдруга)?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...