«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 14:28:29

Головна » 2010 » Листопан » 26 » Між координаторами мітингу на Майдані виникли суперечності щодо вимог до влади



Між координаторами мітингу на Майдані виникли суперечності щодо вимог до влади
12:26:01



Серед підприємців, які протестують на Майдані Незалежності в Києві проти введення в дію Податкового кодексу, загострилися протиріччя, частина з них має намір у понеділок розпочати безстрокову акцію з політичними вимогами, повідомило інформагентство Інтерфакс-Україна.
 
Як заявив 5 каналу координатор акції Олександр Данилюк, вчора ввечері голосуванням на Майдані координаційну раду акції протесту було розпущено, оскільки вона виступала проти проведення масової акції в понеділок з висуванням політичних вимог - відставки Верховної Ради і Президента України. Данилюк наголосив, що цим же рішенням Рада проголосила його генеральним координатором політичної акції.

За його словами, учасники акції мають намір у понеділок розпочати безстрокову акцію в Києві, поки не доб'ються виконання своїх політичних вимог. "Сьогодні, коли люди стоять тут і стоять по всій країні, їх вже не цікавить вето на Податковий кодекс. Ми прийняли рішення: оскільки Податковий кодекс було прийнято неконституційним способом, ми його в будь-якому випадку навіть після підписання, виконувати не будемо. Ця влада, яка обдурила народ, яка знущається над ним, є нелегітимною і не повинна надалі узурпувати свої посади", - зауважив Данилюк.

Зараз у наметовому містечку на Майдані Незалежності перебувають близько сотні людей. Чітких планів на п'ятницю у них немає. Між тим, голова комітету з підприємництва "тіньового" уряду України Оксана Продан наголосила, що вимога у пікетників незмінна - заветувати Податковий кодекс.

"Наші вимоги незмінні - ми вимагаємо від Президента застосувати право вето до Податкового кодексу, введення в дію якого призведе до колапсу економіки України. І сьогодні за ветування кодексу виступає не тільки малий і середній бізнес, а й об'єднання великих роботодавців і Федерація профспілок України, а отже вся Україна", - наголошується в повідомленні, поширеному прес-службою Продан.

За її словами, "організаційний комітет прийняв рішення продовжити роботу Міста Волі на Майдані, застосовувати вахтовий метод для мешканців наметового містечка і нагадувати Президенту про необхідність застосувати вето (до Податкового кодексу - ІФ) своїми багатотисячними акціями". При цьому, зазначила Продан, думки щодо дат проведення масових акцій розділилися - це і 29 листопада, і 6 грудня.
 
Категорія: Україна | Переглядів: 337 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Шевчук зазначив, що говорити з Путіним можна і без "тремтіння колін"
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...