«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 10:00:31

Головна » 2009 » Грудень » 7 » Сергій Ратушняк: У нас більше 90% у Закарпатті хочуть відділятися



Сергій Ратушняк: У нас більше 90% у Закарпатті хочуть відділятися
15:33:50
 
Мер Ужгорода та кандидат у президенти вважає, кожна область України - окрема субкультура, і якщо не навчитися жити разом, країну чекає федералізація.
 
Мер Ужгорода Сергій Ратушняк вважає, що якщо вчасно не зробити Україну федерацією, невдовзі вона може розділитися на 6 окремих держав. "У нас більше 90% у Закарпатті хочуть відділятися. Це серйозний факт, і з цим треба рахуватися ", - визнав мер Ужгорода. "Не зробимо вчасно федералізацію, отримаємо, як мінімум, 6 окремих держав", - додав він.
 
Ратушняк пояснив, що практично кожна з областей України - це субкультура. "Крім закарпатської, чернівецької і кримської є ще близько десятка субкультур. Так от якщо ми не полюбимо себе як єдиний народ, красивий і неповторний, у своїй різноманітності - ми не відбулися держава. І найкращий варіант для нас - югославський сценарій, щоб без крові пройшло, інакше буде кривавий", - констатував Ратушняк. Говорячи про історію Галичини йУПА, він сказав, що у Стрию, Самбірі і Львові "діти, люди похилого віку і жінки, зустрічали з квітами вхід туди гітлерівської коаліції".
 
"Є правда те, що хтось боровся з радянською владою з них. Тоді чому ж їхня боротьба, як вони стверджують, з фашизмом не визнана європейцями як дійсно боротьба з фашизмом? В принципі, світ був полярним: була Москва і був гітлерівський Берлін. Якщо він був проти Москви, значить він був у гітлерівської коаліції, значить, в коаліції з Третім Рейхом",- здійснив історичний екскурс Ратушняк. "Але якщо ми знову-таки будемо продовжувати за це ненавидіти один одного, то ми повинні визнати, що проект під назвою "Україна" не відбувся, чим успішно користується етнос, який після всього отримав контрибуції, хоча найменше постраждав у цій війні, і успішно цим користується", - додав він.
 
Також Ратушняк заявив про необхідність скасування указу Віктора Ющенка про визнання Романа Шухевича героєм України. "Що ж стосується громадянина на прізвище Ющенко, обраного на третьому турі, який не передбачений законодавством, то це людина, яка прийшла до влади так, як нібито гланди рвали, пролазячи через анус. Видно, через цей анус він і вийде", сказав Ратушняк. Нагадаємо, що Сергій Ратушняк балотується на посаду президента України. Центральна виборча комісія України зареєструвала його кандидатом, після того, як він вніс 2,5 млн грн застави.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 359 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...