«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:03:05

Головна » 2009 » Листопан » 29 » Закарпаття: Весілля завершилось «поножовщиною»…



Закарпаття: Весілля завершилось «поножовщиною»…
10:19:42
 
На лаві підсудних 31-річний житель Рівного Юрій Сотніков опинився не вперше. Ще підлітком він скоїв грабіж та жорстоко побив людину, згодом «загримів» у тюрму за крадіжки. Але дві судимості не стали наукою. Складний агресивний характер знову привів його до криміналу. Це трапилося у серпні минулого року. Того дня Юрій зі своєю співмешканкою Інною завітав на весілля до знайомих у кафе на вул. Джамбула в Ужгороді. На гостині, хильнувши зайвого, не втримався і став з гостями конфліктувати. Зауваження родичів нареченої поводитися пристойно чомусь розлютило молодика.
 
Брати та дядько нареченої сподівалися, що після весілля пристрасті вгамуються, а гарячий гість покине приміщення. Однак Юрій затаїв у душі образу на Василя та Андрія (братів нареченої). Конфлікт не вщухав. Почалися «розборки». Розлючений гість пустив у хід кулаки, не надто добирав слова, брутально лаявся і ображав присутніх. За якийсь час Юрій та Андрій серйозно зчепилися. Василь кинувся їх розбороняти. Відтягнувши брата, вивів його на вулицю і заходився вмовляти відійти від того типа, як кажуть, від гріха подалі. Поступово у кафе стало тихо. Гості і родичі почали розходитися по домівках. Тоді до братів підійшов Сотніков, тримаючи в руках перочинний ніж. Він аж кипів від образи, посилаючи на адресу хлопців брутальні лайливі слова, розмахував ножем і провокував бійку. Не стерпівши, Василь стиснув кулаки і знову зчепився із зухвальцем. Але раптом відчув, як щось гостре його вкололо. Андрій кинувся розтягувати хлопців і теж отримав удар ножем в живіт. Скориставшись моментом, Василь вибив з рук зловмисника зброю.
 
Тільки тоді Сотніков заспокоївся та кинувся утікати. Хтось викликав "швидку". У Василя медики діагностували проникаюче поранення живота з виворотом кишківника, а в Андрія проникаюче ножове поранення черевної порожнини, дотикове поранення передньої стінки шлунка, сальника. За словами експертів, обидва поранення були досить небезпечні в момент їх спричинення. На щастя, вчасно надана медична допомога зберегла потерпілим життя. Про інцидент на весіллі очевидці повідомили в міліцію. На місце події прибули оперативники, котрі, вислухавши свідків, мали повну картину того, що трапилося. Невдовзі затримали і винуватця. Юрій виправдовувався, мовляв: ні на кого не нападав, а тільки захищався. Підтримувала зухвальця і його співмешканка Інна. Однак зібрані факти свідчили про інше. Після завершення слідства справу передали в суд.
 
Сотніков свою вину визнав частково. Вочевидь, добре розумів, що за скоєне йому "світить" цілком реальний термін ув'язнення. Його докази щодо самозахисту не знайшли підтвердження. Феміда обгрунтовано довела вину підсудного. До того ж, обтяжуючою обставиною стало те, що Юрій скоїв злочин в стані алкогольного сп'яніння. Пом'якшуючих обставин правосуддя не знайшло. Юрій Сотніков засуджений на п’ять років позбавлення волі. Ухвалою Закарпатського апеляційного суду вирок залишено без змін.
 
Іван ЛАДЖУН
 
 
 
Категорія: Таке життя | Переглядів: 516 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
В Україні накопичено 35 млрд тонн відходів
Меркель нагородила художника, який малював карикатури на Мухаммеда
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...