«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 02:44:02

Головна » 2010 » Серпень » 23 » Зниклий у Харкові журналіст готував розгромну статтю про головного податківця області



Зниклий у Харкові журналіст готував розгромну статтю про головного податківця області
10:12:16
 
Пошуки харківського журналіста та редактора газети Василя Климентьєва через 10 днів після його зникнення не принесли яких-небудь значних результатів.

За допомогу у розшуках Василя Климентьєва обіцяно 20 тисяч гривень 10 днів пройшло з моменту зникнення головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва, який писав переважно про корупцію в прокуратурі, міліції і податковій інспекції.
Пошуки Климентьєва досі не принесли яких-небудь значних результатів. Немає жодних доказів того, живий він чи мертвий. Прокуратура розглядає близько 10 версій.
 
Можливість того, що Климентьєв сам ініціював своє зникнення, слідчі відкидають, натомість зникнення журналіста через професійну діяльність є одним з варіантів.
"Версія професійної діяльності кореспондента, можу підтвердити, одна з тих, які ми озвучили. Дійсно кореспондент – я вивчив матеріали, які він писав, дійсно вони такі, що хвилюють громадськість у питанні боротьби зі злочинністю в регіоні", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Леонід Зима.
Як виявилося, остання розгромна стаття Климентьєва мала бути про головного податківця Харківщини – Станіслава Денисюка. Начебто йому належать 30 гектарів заповідної землі на березі мальовничого озера, с трьома бунгало, кипарисами і причалом для катерів. Климентьєв навіть потайки вже зробив фото розкішного маєтку, але надрукувати матеріал так і не встиг.
"Це мав бути матеріал про скромного чиновника Станіслава Денисюка, головного податківця Харківської області. Людина має 30 га заповідної землі на березі печенізького озера", - розповів заступник головного редактора газети "Новий стиль" Петро Матвієнко.
Колега Василя Климентьєва по гострих статтях, кореспондент видання "Україна кримінальна" Сергій Єрмаков, у викрадення і розправу посадовця над журналістом не вірить. Він вважає, що Климентьєва могли налякати, і він міг "залягти на дно". Сам Станіслав Денисюк через прес-службу коментувати будь-що в цій справі відмовився.
До речі, через тиждень після зникнення рибалки раптово знайшли мобільний телефон Климентьєва у порожньому човні, який плаває посеред озера. Кілька днів абонент був "поза зоною досяжності", і раптом телефон запрацював. Випадково чи ні, але човен з редакторським телефоном був неподалік від того самого розкішного маєтку податківця. Колеги Климентьєва впевнені – все це схоже на дешевий театр, на їхню думку, телефон підкинули, аби заплутати слідство.
Сьогодні будинок журналіста й редакція газети опечатані. Розслідування зникнення – на контролі у міністра внутрішніх справ України. Правоохоронці вже пообіцяли винагороду: той, хто допоможе знайти Василя Климентьєва, отримає 20 тисяч гривень.
 
 

 

 





Категорія: Україна | Переглядів: 356 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
В Угорщині евакуюють 6 тисяч людей через ймовірність нового викиду токсинів
ПР звинуватила європейську партію в необ'єктивності щодо України
Україна не скоротить викиди парникових газів
Студентські протести в Лондоні обернулися погромами: 32 затриманих
Співробітника українського посольства в Ірландії затримали за їзду на авто без двох шин
Ни визы, ни свободные рынки нам пока не светят
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...